Γιαννακόπουλος: «Όνειρό μου οι πέντε σερί Ευρωλίγκες»
i

© IMAGO / camera4+

Γιαννακόπουλος: «Όνειρό μου οι πέντε σερί Ευρωλίγκες»

Ευτυχία Οικονομίδου 18:01 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 02.10.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή του δήλωσε ότι μεγάλο του όνειρο είναι να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός πέντε διαδοχικά τρόπαια Euroleague.

Μεγάλη συνέντευξη στο Skweek έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για όλα τα φλέγοντα θέματα, ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο του όνειρο με τον ίδιο στο τιμόνι του τριφυλλιού.

Όπως σημείωσε σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μεγάλος του στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει πέντε διαδοχικά τρόπαια Euroleague. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, μάλιστα, ανέφερε και το παράδειγμα της Γιουγκοπλάστικα που έγραψε ιστορία με τρεις διαδοχικές κατακτήσεις.

«Όπως είπα και στον κόουτς Αταμάν, όταν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, το όνειρό μου είναι να κατακτήσουμε πέντε διαδοχικά τρόπαια Euroleague. Η Γιουγκοπλάστικα έχει κατακτήσει τρία σερί, εγώ θέλω πέντε», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Το ότι τους έχουμε νικήσει τόσες φορές τους κάνει να δημιουργούν ένταση για να είναι χαρούμενοι οι φαν τους»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε στην ίδια συνέντευξη και για τη σχέση του με τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλος, ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού ανέφερε ότι οι δύο επιχειρηματίες δημιουργούν ένταση για να είναι ευχαριστημένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Γιαννακόπουλος: «Σίγουρα θα φτάσουμε στον τελικό της EuroLeague, αλλά εκεί θα χρειαστεί άλλη... μαγεία» (vid)
EUROLEAGUE

18:06 - 02.10.2024

Γιαννακόπουλος: «Σίγουρα θα φτάσουμε στον τελικό της EuroLeague, αλλά εκεί θα χρειαστεί άλλη... μαγεία» (vid)

Στην απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο «SKWEEK» μίλησε μεταξύ άλλων για το μέχρι που πιστεύει ότι θα φτάσει ο Παναθηναϊκός AKTOR αυτή τη σεζόν.

«H σχέση μου με τους αδερφούς Αγγελόπουλους... Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξοδέψει πολλά λεφτά και το σέβομαι αυτό. Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να αποκτήσω κάποια υγιή σχέση μαζί τους, γιατί ο ανταγωνισμός μεταξύ μας υφίσταται εντός των τεσσάρων λεπτών για 40 λεπτά. Είμαι στον επιχειρηματικό κόσμο των σπορ μαζί. Δυστυχώς δεν έχουν την ίδια άποψη μ' εμένα. Αν με ρωτάτε, το ότι τους έχουμε κερδίσει τόσες φορές τους κάνει να δημιουργούν αυτή την ένταση για να είναι χαρούμενοι οι φαν τους. Είναι δύο άνθρωποι με μεγάλο σεβασμό, έχουν μεγάλες εταιρείες με πολλούς ανθρώπους πίσω τους. Ο ανταγωνισμός πάντα σε κάνει καλύτερο», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.