Η αιχμηρή ανάρτηση του Γιαννακόπουλου: «Όταν δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί σου...»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Η αιχμηρή ανάρτηση του Γιαννακόπουλου: «Όταν δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί σου...»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:36 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 20.06.2024

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω των social media πέταξε τα «καρφιά» του προς διάφορες κατευθύνσεις.

Τη δική του απάντηση σε όσους τον κρίνουν για τη συμπεριφορά του θέλησε να δώσει μέσω των social media o Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ρίχνοντας τα «καρφιά» του σε όσους του ασκούν κριτική.

«Όταν δεν μπορούν να τα "βγάλουν πέρα" μαζί σου... επειδή έχεις άποψη και ισχυρή προσωπικότητα... Σου λένε πως έχεις πρόβλημα συμπεριφοράς...», έγραψε συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ κάνοντας χάσταγκ: storyofmylife.

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Καρυπίδη μέσω Instagram: «Για πρόσεξε τα λόγια σου»

Αιχμές κατά του επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρου Καρυπίδη, άφησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram.

«Ρε, κοίτα να δεις εδώ γέλιο. Φύτρωσε ^$@(*$#@ και ο… Καρυσπιρίδης, Κασπιρίδης πως λέγεται αυτός εκεί στον Άρη. Ρε σ@χλαμ@ρ@, πρόσεξε τα λόγια σου. Πρόσεξε πολύ καλά τα λόγια σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Εγώ θυμάμαι πριν από 10 χρόνια που ήμουν στην Σπάρτη, να με παίρνεις, να μου λες να βρεθούμε, να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες, ήταν να μου προτείνεις να στήσουμε αγώνα τότε που ήσουν στη Βέροια, Βέροια-Σπάρτη, και έφυγες με τις κλωτσιές. Για πρόσεξε τα λόγια σου», πρόσθεσε.

Αιτία για τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στάθηκαν τα λεγόμενα του Θεόδωρου Καρυπίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Political».