Το ποστάρισμα του Γιαννακόπουλου για στήσιμο και Σλούκα αρχηγό

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Το ποστάρισμα του Γιαννακόπουλου για στήσιμο και Σλούκα αρχηγό

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:32 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 08.06.2024

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ενός instagram story άφησε «αιχμές» για τη διαιτησία, ενώ πέταξε και «σπόντα» στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 92-86 του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής (7/6) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League και θέλει ακόμα μία νίκη για να κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια του Game 2 ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» αντιπάλους υπήρξε μεγάλη ένταση, η οποία συνεχίστηκε μέσω ανακοινώσεων αλλά και αναρτήσεων στα social media. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο instagram, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού, μεταξύ των δύο ομάδων κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά κι ο Δημήτρης Κοντός απάντησαν μέσω των social media.

Ακόμη ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ έκανε κι ένα story μέσω του οποίου πέταξε «σπόντα» στον Ολυμπιακό με αφορμή το 7ο ευρωπαϊκό του «τριφυλλιού» με ηγέτη των Κώστα Σλούκα. «Με όποιο τρόπο και αν στήσετε τους τελικούς... ο πόνος του 7ου με Σλούκα αρχηγό δε θα περάσει ποτέ», έγραψε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναρτώντας δύο φωτογραφίες του 34χρονου Έλληνα γκαρντ.

Κοντός για την καταγγελία του Ολυμπιακού: «Οι Αρχές να ερευνήσουν τι έγινε στο παρκέ και να κάνουν άρση απορρήτου»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:42 - 08.06.2024

Κοντός για την καταγγελία του Ολυμπιακού: «Οι Αρχές να ερευνήσουν τι έγινε στο παρκέ και να κάνουν άρση απορρήτου»

Ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός πήρε θέση μέσω των social media για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σλούκας κατά τη διάρκεια του Game 2 έδειξε τη φανέλα του με τα 7 αστέρια απαντώντας έτσι στα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του Ολυμπιακού.