Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όλο το καλοκαίρι δούλευε μακριά από τα φώτα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο γυμναστήριο

i

Instagram / giannis_an34

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όλο το καλοκαίρι δούλευε μακριά από τα φώτα

Νίκος Καλαμπάκας 10:49 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 14.08.2024

Η ανάρτηση του Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς που αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι δούλευε προκειμένου να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μια από τις πολλές και σημαντικές απουσίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως φαίνεται ότι αφιέρωσε τον χαμένο του χρόνο προκειμένου να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν.

Ο σούπερ σταρ του Μιλγουόκι φέτος το καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατό του, όμως η νέα σεζόν σε λίγο καιρό ξεκινά και ο ίδιος δεν είχε καιρό για χάσιμο.

Οι Μπακς έχουν βλέψεις να επιστρέψουν στην κορυφή του ΝΒΑ, εκεί που βρέθηκαν το 2021 και ο Γιάννης θα είναι ο... μπροστάρης της ομάδας σε αυτή της την προσπάθεια, κάτι που απαιτεί πολλή δουλειά!

Αυτό έκανε ο Γιάννης το καλοκαίρι, όπως ο ίδιος ενημέρωσε τους φίλους του με ανάρτησή του στα social media.

«Δουλεύω μακριά από τα φώτα όλο το καλοκαίρι», δείχνοντας ότι κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τον νέο κόουτς της ομάδας, Άντριαν Γκρίφιν που σε πρόσφατες δηλώσεις του εξήρε τον σούπερ σταρ της ομάδας του, επισημαίνοντας ότι μοιράζονται το ίδιο όραμα, δηλαδή να φέρουν τα «ελάφια» ξανά στην κορυφή του ΝΒΑ.

Ο κόουτς Γκρίφιν άλλωστε επιβεβαίωσε ότι ο Γιάννης δούλευε όλο το καλοκαίρι προκειμένου να είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα, το ίδιο ανέφερε και για τον Μίντλετον:

«Δουλεύουν τα πόδια τους στο γυμναστήριο κάθε μέρα. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να εκτιμούμε την κατάσταση μέρα με τη μέρα. Αυτό κάνουν», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Στο Μιλγουόκι ο Ντρου Τίμι για να δείξει την αξία του και για να πάρει θέση στο τελικό ρόστερ των Μπακς (vids)
NBA

08:23 - 02.09.2023

Στο Μιλγουόκι ο Ντρου Τίμι για να δείξει την αξία του και για να πάρει θέση στο τελικό ρόστερ των Μπακς (vids)

Μετά την υπογραφή ενός two-way συμβολαίου (Τάι Τάι Ουάσινγκτον) και την προσθήκη του αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ, οι Μιλγουόκι Μπακς υπέγραψαν μη εγγυημένο συμβόλαιο με μία μοναδική -από πολλές απόψεις- περιπτώσεις παικτών. Αυτή του 22χρονου φόργουορντ/σέντερ Ντρου Τίμι.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες λοιπόν από τις δηλώσεις του Γκρίφιν και ο Αντετοούνμπο επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του ποστάροντας μάλιστα μια φωτογραφια του στο γυμναστήριο, εν ώρα δρασης...