Η διαφήμιση με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Super Bowl (vid)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / © photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Η διαφήμιση με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Super Bowl (vid)

Sportal newsroom 11:57 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 20.08.2024

O «Greek Freak» είναι από τους πρωταγωνιστές διαφημιστικού μηνύματος γνωστής εταιρίας που βγήκε στον αέρα κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Ως θέαμα, το Super Bowl, είναι ένα από τα πλέον εμπορικά στον πλανήτη. Γι’ αυτό και όποιες εταιρίες επιθυμούν κατά τη διάρκειά του πρέπει να βγάλουν αρκετά εκατομμύρια από τα ταμεία τους.

Γι’ αυτό, πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικές στις επιλογές τους. Στο πως θα επιλέξουν να προωθήσουν το προϊόν τους, αλλά -κυρίως- μέσω ποιων προσώπων θα περάσουν το μήνυμα που θέλουν.

Ανάμεσα σε αυτούς που… πουλάνε αρκετά τα τελευταία χρόνια στην Αμερική, και όχι μόνο, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος επελέγη από την Google για να συμμετέχει σε διαφημιστικό σποτ που έπαιξε στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα του Κάνσας με τη Φιλαδέλφεια.

Ο «Greek Freak», μαζί με άλλους διάσημους σταρ όπως η κωμικός Έιμι Σούμερ και η ράπερ Doja Cat, εμφανίζεται στη συγκεκριμένη διαφήμιση, μέσω της οποίας προωθείται πρόγραμμα για κινητά τηλέφωνα που επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργάζεται φωτογραφίες, με αυτοσαρκαστική διάθεση.

Ο Αντετοκούνμπο συμμετέχει με αφορμή ένα poster κάρφωμα που του είχε κάνει ο Τζέιλεν Μπράουν, στην αναμέτρηση των Σέλτικς με τους Μπακς, στον πρώτο περυσινό τελικό της Ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Έχοντας φροντίσει να… εξαφανίσει τον εαυτό του από τη φωτογραφία ο «Greek Freak» αναρωτιέται «Ποιο κάρφωμα;».

Tags: