Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το παρών σε εκδήλωση εταιρείας ρολογιών και φωτογραφήθηκε με τη Σαρλίζ Θέρον

Αντετοκούνμπο - Θέρον

i

© PrtScr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το παρών σε εκδήλωση εταιρείας ρολογιών και φωτογραφήθηκε με τη Σαρλίζ Θέρον

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:26 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραβρέθηκε σε εκδήλωση εταιρείας ρολογιών την οποία διαφημίζει και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τη χολιγουντιανή Σαρλίζ Θέρον.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση της εταιρείας ρολογιών (Breitling) κι όπως είναι λογικό, τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του για ακόμη μία φορά. Ο «Greek Freak» είναι ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας, ενώ στην ίδια λίστα βρίσκεται και η Σαρλίζ Θέρον. Με αφορμή την συνύπαρξή τους στην εκδήλωση, ο σούπερ σταρ των Μπακς δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε με τη Νοτιοαφρικανή χολιγουντιανή και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

«Σπουδαία βραδιά, με σπουδαίους ανθρώπους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη λεζάντα, η οποία συνοδεύτηκε από τη φωτογραφία τους.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο απέκτησαν το 10% των μετοχών κορυφαίας ελληνικής εταιρείας κρασιών

H δραστηριότητα των αδελφών Αντετοκούνμπο στο παρκέ έχει μοιραστεί ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός στο μπάσκετ. Ο Γιάννης είναι παγκόσμιος σταρ και ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, ο Θανάσης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και σιγά σιγά θα επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του ως συμπαίκτης του Γιάννη στα Ελάφια, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ανήκει στον Παναθηναϊκό και ο μικρός της παρέας, ο Άλεξ, πιθανότατα και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην G-League με τους Ουισκόνσιν Χερντ. 

Παράλληλα, ως Anterokoubros και ως Ante Inc. έχουν πολλαπλές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Έχουν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, μαγαζί με αθλητικά είδη, ομάδα ποδοσφαίρου, ο Γιάννης είναι το πρόσωπο εταιρίας διαχείρισης κεφαλαίων που εντάσσεται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ενώ προσφάτως απέκτησαν (μαζί και με τις τενίστριες Σερένα και Βένους Ουίλιαμς) το Golf Club του Λος Άντζελες. Τώρα, πρόσθεσαν στη λίστα τους μία επένδυση που αφορά στην ελληνική οινοποιεία.

Οπαδοί της Νάσβιλ των Αντετοκούνμπο ήθελαν να τιμωρήθει ο Μέσι επειδή προσπάθησε να εξαπατήσει των διαιτητή
REST OF THE WORLD

13:17 - 31.08.2023

Οπαδοί της Νάσβιλ των Αντετοκούνμπο ήθελαν να τιμωρήθει ο Μέσι επειδή προσπάθησε να εξαπατήσει των διαιτητή

Οπαδοί της Νάσβιλ εξαγριώθηκαν όταν Μέσι μετακινούσε την μπάλα πριν από την εκτέλεση φάουλ και θεώρησαν ότι έπρεπε να τιμωρηθεί επειδή εξαπάτησε τον διαιτητή.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την επένδυση στα "Ελληνικά Οινοποιεία" και την συνεργασία μας με τον Ηλία Γεωργιάδη», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοινώνοντας παράλληλα την απόκτηση του 10% τω μετοχών της εταιρίας «Ελληνικά Οινοποιεία» (Hellenic Wineries), μία εταιρία συμμετόχων που το 2022 εξαγόρασε την «Μπουτάρη Οινοποιεία». Δηλαδή μία από τις πιο εμβληματικές εταιρείες κρασιού στην Ελλάδα που σε αυτή εμπεριέχεται πλέον και το φυσικό μεταλλικό νερό «Ιόλη».