Η σύντροφος του Αντετοκούνμπο του ευχήθηκε για τη Γιορτή του Πατέρα μέσω του instagram

Η σύντροφος του Αντετοκούνμπο του ευχήθηκε για τη Γιορτή του Πατέρα μέσω του instagram

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:53 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 14.08.2024

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ρίντλσπιγκερ του έκανε μία πολύ συγκινητική αφιέρωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ρίντλσπιγκερ ανέβασε την Κυριακή (18/6) μερικές φωτογραφίες με τον «Greek freak» και τα παιδιά τους, για να του κάνει μία αφιέρωση.

Η Μαράια Ρίντλσπιγκερ, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της, καθώς διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Σε άλλες φωτογραφίες, εμφανίζεται ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς με τους δύο γιους του, σε τρυφερά στιγμιότυπα.

«Σε αγαπάμε τόσο πολύ μπαμπά και σε ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις για την οικογένειά μας που μεγαλώνει. Είσαι μεγάλη ευλογία!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Μαράια. 

Θυμίζουμε ότι στις 11 Μαΐου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε γράψει «Τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα» στο Instagram, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του για τα ευχάριστα και ότι περιμένουν το τρίτου τους παιδί. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αποκάλυψε τα δώρα που θα πάρει από τους γιους του με αρκετή δόση χιούμορ αφού ο Μάβερικ Σέι και ο Λίαμ Τσαρλς είναι τριών και ενός έτους. «Χαρούμενη ημέρα του πατέρα σε όλους εκεί έξω. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα πάρω τα δώρα μου σήμερα. Δύο high-fives, ένα fist-bump, ένα ζευγάρι κάλτσες, μερικά συρτάρια και ένα απλό λευκό t-shirt» έγραψε ο Greek Freak. 

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι η οικογένειά του βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Αθήνα και περνούν μέρος των διακοπών τους. Ο «Greek Freak» κάνει τις προπονήσεις του σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, ενώ παρακολούθησε κι από κοντά τους τελικούς της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό