Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει στροφή στην... ποίηση!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει στροφή στην... ποίηση!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:17 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κάθεται ποτέ ήσυχος και πάντα αναζητά νέες προκλήσεις. Η νέα ενασχόλησή του λοιπόν είναι η... ποίηση!

Στην... ποίηση αποφάσισε να το «ρίξει» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς και της Εθνικής μας ομάδας, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του στον χώρο των ανεκδότων (μας είχε... παγώσει άπειρες φορές), στρέφεται πλέον στην ποίηση, με τον ίδιο να ανεβάζει μάλιστα και το πρώτο του ποίημα στα social media!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (21/6), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ανάρτηση σε όλα τα social media γράφοντας τους πρώτους του στίχους.

Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνόδευσε την «πρεμιέρα» του ως ποιητής με φωτογραφίες από προπόνησή του με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, δείχνοντας έτσι πως είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του φετινού καλοκαιριού.

Οι πρώτοι στίχοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα των αναρτήσεών του ότι «μεταφέρομαι από τα ανέκδοτα στα ποιήματα» έχουν ως εξής:

«Ο Greek freak είναι ένας μπασκετμπολίστας τόσο ψηλός και άψογος

Και οι κινήσεις του είναι τόσο απαλές όσο ένα φιλί στο μάγουλο».

Ας ελπίσουμε τα επόμενα ποιήματα να είναι μεγαλύτερα και πιο πετυχημένα, ώστε να μην έχουμε μια δεύτερη εποχή... ανεκδότων από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η σχετική ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το πρώτο του ποίημα:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου και περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του. Έχει παρακολουθήσει από κοντά τρεις από τους τέσσερεις τελικούς της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κάνει ασταμάτητα προπονήσεις σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, έχει πάει για φαγητό σε συνοικιακό μαγαζί της Αθήνας, ενώ μην ξεχνάμε πως αγόρασε ένα πανέμορφο διαμέρισμα στα βόρεια προάστια της πόλης, προκειμένου να περνά εκεί τις μέρες του στην Αθήνα εκείνος και η οικογένειά του. 

Tags: