«Έσπασε» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν μίλησε για τον πατέρα του: «Μακάρι να ήταν εδώ...» (vid)

«Έσπασε» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν μίλησε για τον πατέρα του: «Μακάρι να ήταν εδώ...» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:10 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον πατέρα του, Τσαρλς, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2017.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, στο πλαίσιο εκδήλωσης για το ίδρυμα «Charles Antetokounmpo Family Foundation» όπου έδωσε το «παρών» σύσσωμη η οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής μας ομάδας, μίλησε για τον πατέρα του και «λύγισε» όταν ευχήθηκε να ήταν εδώ μαζί τους.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο απεβίωσε το 2017, σε ηλικία μόλις 53 ετών, με τον πατέρα της οικογένειας Αντετοκούνμπο να μην καταφέρνει τότε να ξεπεράσει την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του/ printscreen

«Είναι μία ιδιαίτερη βραδιά, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν εδώ μαζί μας απόψε για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ναι μισό λεπτό… Το παθαίνω αυτό συνέχεια, γιατί πιστεύω ότι είναι ότι είναι ένα απίστευτο ταξίδι» σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος «έσπασε» λέγοντας ότι χρειάζονταν μερικά δευτερόλεπτα για να μπορέσει να επανέλθει από τη συγκίνηση:

«Και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα ήμασταν σε έναν χώρο, σαν κι αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε για τις ζωές μας, εμπνέουμε ανθρώπους, να δίνουμε ευκαιρίες σε άλλους και να εκπροσωπούμε τη μαμά και τον μπαμπά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απίστευτο! Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, αγαπώντας απλά το μπάσκετ. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ήμασταν σε θέση να αγγίζουμε τις ζωές των ανθρώπων. Και να πού είμαστε σήμερα… Είμαι τόσο περήφανος και θα το λέω συνέχεια» κατέληξε ο Γιάννης.

To... έκαψε με Ρέμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τραγούδησε «Κομμένα πια τα δανεικά» (vid)
NBA

09:24 - 28.06.2023

To... έκαψε με Ρέμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τραγούδησε «Κομμένα πια τα δανεικά» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε τις φωνητικές του ικανότητες, για ακόμα μια φορά, με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να παίρνει το μικρόφωνο από τον Αντώνη Ρέμο και να ξεσηκώνει το κοινό.

Το χαρακτηριστικό βίντεο με την συγκίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: