Tο αμύθητης αξίας «φρούριο» που απέκτησε ο Αντετοκούνμπο στο Παλαιό Ψυχικό (vid)

Tο αμύθητης αξίας «φρούριο» που απέκτησε ο Αντετοκούνμπο στο Παλαιό Ψυχικό (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:15 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι η οικογένεια του τις επόμενες μέρες θα μετακομίσουν στο Παλαιό Ψυχικό, που θα βρίσκεται το νέο υπερπολυτελές σπίτι τους.

Οι υποχρεώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο μαγικό κόσμου του NBA ολοκληρώθηκαν στα τέλη Απριλίου, όταν οι Μιλγουόκι Μπακς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των playoffs. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει από νωρίς φέτος της διακοπές του ο «Greek Freak» με την οικογένειά του. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των «ελαφιών» βρίσκεται από νωρίς φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαλαρώνει στη χώρα μας ενώ παράλληλα προπονήσεις ενόψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ελλάδας. Ο «Greek Freak» μάλιστα βρέθηκε τόσο στο ΣΕΦ όσο και στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά τους τελικούς της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. 

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς συνάμα προχωράει τις επιχειρηματικές του κινήσεις. Τελευταία ενέργεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήταν η αγορά ενός πολυτελέστατου συγκροτήματος στο Ψυχικό. Εκεί θα μένει μαζί με την οικογένεια του, τους μήνες που θα έρχεται στην Ελλάδα από το Μιλγουόκι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το πολυτελέστατο συγκρότημα βρίσκεται στο Παλαιό Ψυχικό, κοντά στο κτίριο όπου στεγάζονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. για οικιστική χρήση. Η αξία της πολυκατοικίας ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο «Greek Freak» θα μένει στο ρετιρέ μαζί με τη σύντροφο του Μαράια και τα παιδιά τους. Στα υπόλοιπα διαμερίσματα του συγκροτήματος θα μένουν τα αδέρφια του, καθώς και η μητέρα του Βερόνικα όταν έρχονται όλοι στην Ελλάδα.

Με αμείωτους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο νέο σπίτι της οικογένειας Αντετοκούνμπο. Ο σταρ των «ελαφιών» και τα αδέρφια του να αναμένεται να μετακομίσουν τις επόμενες ημέρες.

Να αναφέρουμε ότι στην οικογένεια Αντετοκούνμπο θα προστεθεί ένα ακόμη μέλος τους επόμενους μήνες, καθώς η σύζυγος του «Greek Freak», Μαράια διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της.