«Μοιρασμένες οι πιθανότητες να παραμείνει ο Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

©Intime

«Μοιρασμένες οι πιθανότητες να παραμείνει ο Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι»

Νίκος Καλαμπάκας 23:10 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 14.08.2024

Νέα σενάρια γύρω από το μέλλον του Αντετοκούνμπο στους Μπακς από δημοσιογράφο του ESPN.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και πάλι θέμα συζήτησης, αφού το μέλλον του απαοσχολεί συνεχώς τους δημοσιογράφους του NBA οι οποίοι αναλύουν τα δεδομένα για το πως θα μπορούσε ο Έλληνας σταρ να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο ίδιος είχε αφήσει να αιωρούνται... σύννεφα σχετικά με την παραμονή του στα «ελάφια», αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του στους New York Times είχε τονίσει ότι για να υπογράψει την επέκταση θα πρέπει να βεβαιωθεί πρώτα ότι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του συμβαδίζουν με αυτούς του οργανισμού.

Έκτοτε το όνομά του παίζει καθημερινά στα ρεπορτάζ του ΝΒΑ και τα σενάρια γύρω από τον ίδιο δίνουν και παίρνουν.

Ο τελευταίος δημοσιογράφος ο οποίος ασχολήθηκε με τον Greek Freak ήταν ο Μπράιαν Γουίντχορστ που εργάζεται για το ESPN. Ο ίδιος επισημαίνει ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Έλληνα σταρ είναι μοιρασμένες. Ο ίδιος μάλιστα επισήμανε ότι οι Μπακς τη δεδομένη χρονική στιγμή αισθάνονται άβολα με τις συζητήσεις για τον Αντετοκούνμπο:

«Θα έλεγα ότι τώρα είναι 50-50 να μείνει στο Μιλγουόκι. Αν δείτε το ρόστερ των Μπακς θα δείτε ότι υπάρχει μια ανισορροπία. Οι Μπακς δεν νιώθουν καθόλου άνετα από τη στιγμή που συζητείται τόσο έντονα αυτό το ενδεχόμενο», είπε ο ιδιος στο Podcast "Behind the Play".

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ταβέρνα στο Μιλγουόκι - Πόσο χρεώνει τη χωριάτικη σαλάτα
NBA

10:10 - 21.09.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ταβέρνα στο Μιλγουόκι - Πόσο χρεώνει τη χωριάτικη σαλάτα

Η εστίαση μπήκε και αυτή στη λίστα με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με ελληνικό όνομα («Avli», δηλαδή... «Αυλή») και σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες.

Το συμβόλαιο του Γιάννη εκπνέει το 2026 όμως από το καλοκαίρι του 2025 ο παίκτης μπορεί να γίνει free agent. Ο ίδιος είχε τονίσει ότι «θα πρέπει να δω ότι όλοι στην ομάδα στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλιώς δεν πρόκειται να υπογράψω πρόωρη επέκταση συμβολαίου», γεγονός που άναψε... φωτιές στην ομάδα των Μπακς.