Τυπάρα ο Γιάννης: Πήγε για φαγητό στον Βύρωνα με τον γιο του στην πλάτη και προκάλεσε χαμό (vid)

Τυπάρα ο Γιάννης: Πήγε για φαγητό στον Βύρωνα με τον γιο του στην πλάτη και προκάλεσε χαμό (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:33 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε για φαγητό στον Βύρωνα και μόλις έγινε αντιληπτός από τον κόσμο δημιουργήθηκε... παρέλαση για μια φωτογραφία!

Μια ταβέρνα στον Βύρωνα επέλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να φάει με την οικογένειά του το βράδυ της Δευτέρας, με τον Έλληνα σταρ να κάνει... χαμό στο πέρασμά του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μόλις έγινε αντιληπτός, είδε να δημιουργείται πανζουρλισμός από δεκάδες παιδιά που συγκεντρώθηκαν για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

O σταρ του NBA όπως πάντα ήταν χαμογελαστός με τον κόσμο που για άλλη μια φορά τού έδειξε την αγάπη του, ενώ μόνο και μόνο το γεγονός πως επέλεξε ένα συνοικιακό μαγαζί δείχνει πως παραμένει απλός, παρά την τεράστια επιτυχία του.

Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χάνει ευκαιρία να επισκεφθεί και την παλιά του γειτονιά, στα Σεπόλια, όπου δίνει το παρών αρκετά συχνά μακριά από τις κάμερες. Κατά καιρούς έκπληκτοι κάτοικοι τον βλέπουν να παίζει μπάσκετ στο ανοιχτό γήπεδο της περιοχής.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ελλάδα, όπου συνδυάζει διακοπές και προπονήσεις σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, με τον ίδιο να παρακολουθεί από κοντά τόσο τον δεύτερο, όσο και τον τρίτο τελικό της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

22:21 - 11.06.2023

Παρουσία των αδερφών Αντετοκούμπο στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, αποθέωση από τους οπαδούς των Πειραιωτών

Στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, βρέθηκαν οι Γιάννης και Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Το βίντεο με την βόλτα του Γιάννη στον Βύρωνα:

Tags: