Αδιανόητα και πανάκριβα Super Cars στο Costa Navarino για τον γάμο του Αντετοκούνμπο (vid)

Αδιανόητα και πανάκριβα Super Cars στο Costa Navarino για τον γάμο του Αντετοκούνμπο (vid)

Sportal newsroom 20:20 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 02.09.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται και γύρω από το Costa Navarino γίνεται... παρέλαση από Super Cars τα οποία ξεπερνούν τη φαντασία.

Το Costa Navarino είναι το μέρος το οποίο έχει την τιμητική του τις τελευταίες μέρες. Αιτία ο -υπέρλαμπρος- γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει καλέσει την αφρόκρεμα του διεθνούς τζετ σετ, τόσο από τον χώρο του αθλητισμού, όσο και από την πολιτική και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Στους δρόμους γύρω από το Costa Navarino έχει σχηματιστεί μια... άτυπη παρέλαση από Super Cars, τα οποία έκλεψαν τις εντυπώσεις και στα οποία βρέθηκαν οι λαμπεροί καλεσμένοι του Greek Freak για την πιο σημαντική μέρα της ζωής του, καθώς ενώνεται με τα δεσμά του γάμου, με την σύντροφό του, Μαράια.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, η Σερένα Ουίλιαμς, ο Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και ο Κρις Μίντλετον, καθώς και αρκετά μέλη των Μιλγουόκι Μπακς, που... παρέλασαν στο Costa Navarino για να βρεθούν στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα στην πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής του.

Πάρτε μια γεύση από τα supercars που... παρέλασαν στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!