Τα πεπραγμένα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Αυτά έκανε ο Greek Freak στην επιστροφή του στην Εθνική

Τα πεπραγμένα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Αυτά έκανε ο Greek Freak στην επιστροφή του στην Εθνική

Χρήστος Τσάλτας 21:46 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 27.06.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση με την Εθνική και στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής στο παρκέ του ΣΕΦ.

Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω του. Στη μεγάλη επιστροφή του στην Εθνική ομάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έλαμψε» για τα καλά, κάνοντας τη διαφορά στην αναμέτρηση κόντρα στις Μπαχάμες, στις οποίες αγωνίστηκε μόνο ο Μπάντι Χιλντ, καθώς ΝτεΆντρε Έιτον και Έρικ Γκόρντον έμειναν εκτός δράσης, λόγω ροτέισιον από πλευράς Μπαχαμέζων.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψε στο παρκέ μετά από 78 μέρες απραξίας, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στο πόδι και έδειξε με το... καλημέρα πόσο του έλειψε η δράση.

Απέναντι στις Μπαχάμες το κοντέρ έγραψε 14 πόντους με 5/6 σουτ, 4/6 βολές, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 15 λεπτά, κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στη χώρα της Βόρειας Αμερικής προκειμένου να κάνει το 2Χ2 στο τουρνουά Ακρόπολις.

Το δείγμα ήταν θετικό στην αναμέτρηση του ΣΕΦ, που ήταν και το τελευταίο φιλικό τεστ ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να... ζεσταίνει τις μηχανές του για τα μεγάλα παιχνίδια του Ιουλίου.