Το κοστούμι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον γάμο του (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Το κοστούμι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον γάμο του (pic)

Sportal newsroom 19:25 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 01.09.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται στο Costa Navarino και τα πάντα ήταν έτοιμα στην εντέλεια για την ξεχωριστή αυτή στιγμή.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, σε μια ξεχωριστή στιγμή που λαμβάνει χώρα στο Costa Navarino και κρατάει τρεις μέρες. Ο Greek Freak ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη στιγμή της ζωής του και έτσι έχει ρυθμίσει κάθε λεπτομέρεια.

Μετά από χρόνια ως ζευγάρι και έχοντας τρία παιδιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ δεσμεύτηκαν πλέον και με τα ιερά δεσμά του γάμου, γιορτάζοντας το γεγονός, με ολόκληρες τις οικογένειές τους, πολλούς φίλους και λαμπερούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται ο Βασίλης Σπανούλης, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Ουίλιαμς και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Σήμερα ο γάμος του Γιάννη στο Costa Navarino - Ο απίστευτος όρος στους καλεσμένους για να μην διαρρεύσει το παραμικρό στα ΜΜΕ!
ΜΠΑΣΚΕΤ

11:42 - 01.09.2024

Σήμερα ο γάμος του Γιάννη στο Costa Navarino - Ο απίστευτος όρος στους καλεσμένους για να μην διαρρεύσει το παραμικρό στα ΜΜΕ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια είναι έτοιμοι να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην τελετή που θα λάβει χώρα σήμερα (01/09) στο Costa Navarino με έναν πολύ αυστηρό όρο να τίθεται σε όλους τους προσκεκλημένους.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA φόρεσε έτσι και το γαμπριάτικο κουστούμι του, το οποίο και φαίνεται ότι επιμελήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής και προσωπικός φίλος του, Γιώργος Παπαδόγαμβρος.

Ο ίδιος έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στα social media, με τα κουστούμια να οδηγούνται στους αποδέκτες τους στο Costa Navarino.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!