Ο λόγος που έκανε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και δύο... ρεπόρτερ των Μπακς να χοροπηδούν από χαρά (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο λόγος που έκανε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και δύο... ρεπόρτερ των Μπακς να χοροπηδούν από χαρά (vid)

Μιχάλης Καλογήρου 10:03 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 02.10.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτιαξε την μέρα δύο νεαρών ρεπόρτερ, οι οποίοι μόλις τον είδαν άρχισαν να «χοροπηδούν» από χαρά!

Η Off-Season πλησιάζει στο τέλος της, με την αντίστροφη μέτρηση για την νέα χρονιά να έχει ξεκινήσει. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχει πιάσει ήδη δουλειά για την 12η σεζόν του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην Media Day των Μπακς με μια μικρή ιδιαιτερότητα. Η «συνέντευξη» δεν παραχωρήθηκε σε κάποιον από τους ρεπόρτερ του NBA ή των Μπακς, αλλά σε δύο παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Junior Reporters».

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε την ευκαιρία στους δύο... μαθητευόμενους να ξεκινήσουν την «πρακτική» τους με το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας και εκείνοι το εκτίμησαν δεόντως, αφού (μαζί με τον Γιάννη) άρχισαν να χοροπηδούν από την χαρά τους.

Σίγουρα θα μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα για τα δύο παιδιά, τα οποία πήραν μια πρώτη γεύση της δουλειάς με την βοήθεια του Έλληνα σταρ.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι Μπακς ελπίζουν σε μια καλύτερη σεζόν από την περσινή με λιγότερους τραυματισμούς και το δίδυμο Γιάννη-Λίλαρντ να εμφανίζεται ακόμα καλύτερο από την πρώτη τους χρονιά μαζί. Η pre-season ξεκινάει την Δευτέρα (7/10) απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς.