Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο με τα στιγμιότυπά του από το Προολυμπιακό Τουρνουά (vid)
i

© Intime

Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο με τα στιγμιότυπά του από το Προολυμπιακό Τουρνουά (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:53 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 10.07.2024

Τα καρφώματα, οι τάπες, οι πανηγυρισμοί του Θανάση και η χαρά της μητέρας του Βερόνικα. Αυτά ήταν τα στιγμιότυπα που ανήρτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα κοινωνικά δίκτυα από τη δράση του ΣΕΦ, που οδήγησε στην πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Λίγο πριν πιάσει τη σημαία και μαζί με την βαδίστρια Αντιγόνη Ντρισπιώτη εμφανιστούν πρώτοι πρώτοι στην Τελετή Έναρξης τον Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα video από τη δράση του στο Προολυμπιακό Τουρνούα του ΣΕΦ. Εκεί που η Ελλάδα έφθασε μέχρι τον τελικό, νίκησε την Κροατία και πήρε το εισιτήριο για το Παρίσι.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και του NBA ολόκληρου, ήταν παρόντας. Συγκεντρωμένος, επιθετικός, θεαματικός και ουσιαστικός. Θύμισε, μετά την απουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, πως η θέση του στην Εθνική ομάδα δεν είναι διαπραγματεύσιμη όταν είναι υγιείς και πως αυτός είναι που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δύο φορές σημαιοφόρος – Μία εντελώς διαφορετική ζωή!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δύο φορές σημαιοφόρος – Μία εντελώς διαφορετική ζωή!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Η απόφαση πάρθηκε και δε θα μπορούσε να είναι πιο συμβολική και συνάμα τιμητική. Το παιδί από τα Σεπόλια μεγάλωσε και συνεχίζει να μας κάνει περήφανους.

Το οπτικοακουστικό υλικό, περιλαμβάνει καρφώματα, τάπες, πανηγυρισμούς, τον αδελφό του Θανάση που βρίσκεται πάντα στο πλευρό και του Greek Freak και της Εθνικής (αν και φέτος είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά), αλλά και της μητέρα του, Βερόνικα, που ήταν στις κερκίδες του ΣΕΦ και καμάρωνε το παλικάρι της!