Θα δούμε Κάρι - Αντετοκούνμπο στην ίδια ομάδα;

Φωτ. IMAGO

Θα δούμε Κάρι - Αντετοκούνμπο στην ίδια ομάδα;

Χρήστος Τσάλτας 09:24 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 25.08.2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στεφ Κάρι μεσουρανούν στα παρκέ του ΝΒΑ. Πόσο εφικτό όμως είναι το ενδεχόμενο οι δύο σούπερ σταρ να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα; Μια πρόταση που έπεσε στο τραπέζι θα μπορούσε να αλλάξει όλες τις ισορροπίες στη λίγκα...

Δύο παίκτες που έχουν «σημαδέψει» την σημερινή εποχή του ΝΒΑ είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Στεφ Κάρι. Ο πρώτος οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021 και αποτελεί έναν από τους πιο dominant παίκτες στον κόσμο, την ώρα που ο δεύτερος έχει μείνει στη συνείδηση του κόσμου ως ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία.

Οι δυο τους αγωνίζονται σε διαφορετικές περιφέρειες, με τον Greek Freak να βρίσκεται στην Ανατολή και τον Κάρι στη Δύση με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Κατά καιρούς στις ΗΠΑ αναλυτές ανοίγουν κουβέντα για ενδεχόμενη συνύπαρξη μεγάλων αστέρων της λίγκας, στο πλαίσιο δημιουργίας super teams που θα φτάσουν στον τίτλο.

Η κάρτα του rookie Αντετοκούνμπο από το 2013 που κοστίζει σχεδόν δύο εκατομμύρια - Η λίστα με τα πιο πολύτιμα αναμνηστικά (pics)
NBA

09:21 - 20.08.2024

Η κάρτα του rookie Αντετοκούνμπο από το 2013 που κοστίζει σχεδόν δύο εκατομμύρια - Η λίστα με τα πιο πολύτιμα αναμνηστικά (pics)

Από το 2020 μέχρι σήμερα διανύεται η «χρυσή εποχή» των αναμνηστικών στα σπορ. Αντικείμενα που δημοπρατούνται για εκατομμύρια δολάρια και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε μία εκλεκτή λίστα!

Αυτή τη φορά ο Πολ Πιρς πήγε την κουβέντα ένα βήμα παρακάτω. Στην εκπομπή που έχει με τον Κέβιν Γκαρνέτ, ο Truth έριξε την δική του πρόταση-βόμβα για το μέλλον των δύο σταρ.

Τι είπε; Πρότεινε στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να κάνουν... all in για να πάρουν το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Bay Area και να τον βάλουν στο πλευρό του Κάρι. Σκοπός είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα διεκδικεί τον τίτλο και το δίδυμο Κάρι-Αντετοκούνμπο θα είχε σίγουρα πολλές πιθανότητες να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Στα μάτια του Πιρς ο Greek Freak είναι ο μοναδικός που μπορεί να βρεθεί στο πλευρό του Κάρι και να οδηγήσει τους «πολεμιστές» στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, την ώρα που η ομάδα από το Σαν Φρανσίσκο έχασε τον Κλέι Τόμπσον στην free agency, που μετακόμισε στο Ντάλας και τους Μάβερικς, ενώ δεν μπόρεσε να κάνει δικό της έναν εκ των Πολ Τζόρτζ, Λάουρι Μαρκάνεν.

Μια υπόθεση ωστόσο που έχει -αντικειμενικές- δυσκολίες, καθώς ο Γιάννης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2028 με τους Μπακς, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν για την τελευταία σεζόν. Οι «πολεμιστές« όμως έχουν δείξει στο παρελθόν πως έχουν τον τρόπο να προσελκύουν μεγάλους σταρ, αν και για την ώρα δεν υπάρχει... καπνός στην υπόθεση.