Συνεχίζεται το πάρτι του Αντετοκούνμπο λίγο πριν τον γάμο του: Ο ΛεΜπρόν, ο Σπανούλης και οι προσκεκλημένοι (vids)

Συνεχίζεται το πάρτι του Αντετοκούνμπο λίγο πριν τον γάμο του: Ο ΛεΜπρόν, ο Σπανούλης και οι προσκεκλημένοι (vids)

Sportal newsroom 10:45 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 31.08.2024

Την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει επίσημο ζεύγος με την Μαράια, αλλά το γαμήλιο πάρτι στο Costa Navarino έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή. Οι επίτιμοι καλεσμένοι, το White και το Nigerian Party, οι NBAers, ο Βασίλης Σπανούλης, φίλοι από την Αμερική και από τα Σεπόλια στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Με την Μαράια γνωρίστηκαν στην Αμερική, ερωτεύτηκαν, έχουν αποκτήσει ήδη τρία παιδιά μαζί και τώρα ήρθε η ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι όταν τα κατέβουν μαζί, θα είναι και... τυπικά ζευγάρι.

Την 1η Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η γαμήλια τελετή, αλλά το πάρτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα αδέλφια, τους φίλους και τους εκλεκτούς καλεσμένους έχουν αρχίσει από την Παρασκευή.

Η βάση όλων των εκδηλώσεων είναι το Costa Navarino στη Μεσσηνία, εκεί όπου εκλεκτοί καλεσμένοι έχουν καταφθάσει για να τιμήσουν τον Greek Freak και να χαρούν με τη χαρά του. Αρχικά για να πάρουν μέρος στο White Party και ακολούθως σήμερα Σάββατο (31/8) στο Nigerian Party.

Ο συμπαίκτης του στο Μιλγουόκι, Κρις Μίντλετον, είναι εκεί, μαζί με τους ιδιοκτήτες των Μπακς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επίσης κάνει αισθητή την εμφάνισή του, ενώ και η Σερένα Ουίλιαμς βρίσκεται στην παρέα. Η θρυλική τενίστρια που εκτός από φίλη του Αντετοκούνμπο είναι και συνεργάτιδά του, καθώς μαζί διαχειρίζονται το κορυφαίο γήπεδο γκολφ του Λος Άντζελες, βρίσκεται στην Ελλάδα για να τιμήσει τον 30χρονο σούπερ σταρ του NBA.

Στις εκδηλώσεις δίνει το παρόν και ο Βασίλης Σπανούλης, προπονητής του Greek Freak στην εθνική ομάδα και ένας άνθρωπος που έχει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του, ενώ προσκλητήριο για τον γάμο έχει πάρει εδώ και μέρες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Επίσης, τα αδέλφια του, Θανάσης, Κώστας, Άλεξ είναι κεντρικά πρόσωπα στα event, η μητέρα του επίσης, ενώ πολύ φίλοι του από τα παιδικά του χρόνια στην Αθήνα, αλλά και αρκετοί από την Αμερική, παρευρίσκονται για γιορτάζουν μαζί του.