O Γιάννης Αντετοκούνμπο ακούει το «Baianá» και λικνίζεται σε βραζιλιάνικους ρυθμούς (vid)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / printscreen

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ακούει το «Baianá» και λικνίζεται σε βραζιλιάνικους ρυθμούς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:47 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 03.10.2024

Με τρομερή διάθεση εμφανίστηκε στο training camp των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και εκτός από προπόνηση έκανε και χορευτικές επιδείξεις. Από το ηχείο έπαιζε το βραζιλιάνικο σουξέ των Barbatuques και ο Greek Freak τα... έσπασε!

Οι Μιλγουόκι Μπακς εδώ και μερικές ώρες βρίσκονται στην Καλιφόρνια. Εκεί πραγματοποιούν το τελικό στάδιο της ομαδικής προετοιμασίας τους (training camp) είκοσι μέρες πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου του NBA και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει να έχει τρομερή διάθεση. Όχι μόνο για μπάσκετ, αλλά και για... χορό.

Κι ενώ περίμενε τον φυσικοθεραπευτή για να κάνει το μασάζ του, πριν μπει στο γήπεδο, από ένα ηχείο ακούστηκε μία μελωδία που τον ενθουσίασε. Ήταν το βραζιλιάνικο σουξέ των Barbatuques, μίας μπάντας κρουστών που με το τραγούδι Baianá έχουν κάνει διεθνή καριέρα.

Που κάνουν την προετοιμασία τους οι ομάδες του NBA - Κάποιοι πήραν τα... μαγιό τους και πήγαν στη Χαβάη και στις Μπαχάμες
NBA

09:41 - 03.10.2024

Που κάνουν την προετοιμασία τους οι ομάδες του NBA - Κάποιοι πήραν τα... μαγιό τους και πήγαν στη Χαβάη και στις Μπαχάμες

Από τις 30 ομάδες του NBA οι 26 κάνουν την προετοιμασία τους είτε στις πόλεις και στις εγκαταστάσεις τους, είτε σε γειτονικούς χώρους Πανεπιστημίων, άντε το πολύ πολύ κάπου στην Καλιφόρνια. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς όμως, φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν στη Χαβάη για το training camp τους. Εκεί συνάντησαν τους Λ.Α. Κλίπερς, ενώ οι Φιλαδέλφεια Σίξερς και οι Μαϊάμι Χιτ βρίσκονται ήδη στις Μπαχάμες!

Ο Greek Freak δεν αντιστάθηκε και στην πραγματικότητα δεν μπόρεσε να... περιορίσει το κορμί του. Άρχισε να λικνίζεται και να δίνει το δικό του show, δίνοντας το κλίμα που υπάρχει στους Μπακς περίπου 20 μέρες πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο του «μαγικού πλανήτη».

Στα αγωνιστικά θέματα των Μπακς, o Κρις Μίντλετον ακόμα δεν είναι σε θέση να προπονηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το καλοκαίρι έκανε δύο χειρουργεία, ένα στον δεξί αστράγαλο και άλλο ένα στον αριστερό! Προπονείται ατομικά, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμό.

Είναι δεδομένο πως θα χάσει το ξεκίνημα της regular season και το κενό που αφήνει στο ρόστερ της ομάδας, είναι δυσαναπλήρωτο. Ίσως γι' αυτό τελευταία τα Ελάφια σκέφτονται πως είναι απαραίτητα να κάνουν μία κίνηση. Δηλαδή, ένα trade με κάποια ομάδα, που θα τους προσφέρει κάποιον παίκτη που θα αναβαθμίσει τη δυναμική του συνόλου.