Έσβησαν τα... φώτα στο Μιλγουόκι: Τα δύο μπλοκ του Αντετοκούνμπο στον ανυποψίαστο ΛεΜπρόν (vids)
i

ΛεΜπρόν Τζέιςμς, Γιάννης Αντετοκούνμπο / printscreen

Έσβησαν τα... φώτα στο Μιλγουόκι: Τα δύο μπλοκ του Αντετοκούνμπο στον ανυποψίαστο ΛεΜπρόν (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:44 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 11.10.2024

Την πρώτη φορά που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προσπάθησε να παρασύρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μέχρι το καλάθι, δέχθηκε στοπ από τον Greek Freak, αλλά με οριακό φάουλ. Το ίδιο συνέβη -χωρίς φάουλ και πολύ πιο εντυπωσιακά- και την δεύτερη φορά που ο Βασιλιάς προσπάθησε να κάνει το ίδιο!

Καλό θα ήταν να κοιτάει που και που τον... καθρέφτη. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε το νου του μόνο στην οπτική του προς το καλάθι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν τον άφησε ατιμώρητο. Ναι μεν οι Λέικερς νίκησαν στην φιλική συνάντηση με τους Μπακς στο Μιλγουόκι, αλλά ο Greek Freak έδειξε να είναι ήδη έτοιμος για δράση υψηλών απαιτήσεων.

Πέραν από τους 20 πόντους του και τα 7 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής, ο Αντετοκούνμπο έκανε δύο εντυπωσιακές τάπες στον ΛεΜπρόν. Η πρώτη ήταν πιο... χαλαρή, αλλά η δεύτερη ήταν τέλεια!

Στο τέλος της πρώτης περιόδου έγινε η αρχή, όταν ο ΛεΜπρόν προσπάθησε να τρυπώσει στο καλάθι των Μπακς και προς στιγμή τα κατάφερε, αλλά το απλωμένο χέρι του 30χρονου Ελληνονιγηριανού σούπερ σταρ σταμάτησε απότομα τις προθέσεις του Βασιλιά. Αλλά με φάουλ! Όποτε μετράει για μισή…

Η δεύτερη τάπα όμως εκτός του ότι ήταν… κανονική, ήταν και πολύ πιο εντυπωσιακή. Ο Αντετοκούνμπο είδε τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στο NBA να φεύγει μόνος του στον αιφνιδιασμό, αλλά τον κυνήγησε με μανία. Δεν μπήκε καν στο οπτικό του πεδίο, μιας και ο ΛεΜπρόν είδε μπροστά του μόνο τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος δεν μπόρεσε ούτε καν να τον ενοχλήσει, αλλά το έκανε ο συμπαίκτης του στους Μπακς. Και με ένα εντυπωσιακό άλμα και στυλ μοναδικό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... έσβησε ξανά τα φώτα!