Τα πλάνα του... σκηνοθέτη Γιάννη Αντετοκούνμπο από την πράσινη κερκίδα! (vid)

Τα πλάνα του... σκηνοθέτη Γιάννη Αντετοκούνμπο από την πράσινη κερκίδα! (vid)

Sportal newsroom 00:18 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 29.05.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού πρώτα αγκάλιασε τον αδελφό του Κώστα για την επιτυχία του Παναθηναϊκού, μετά ασχολήθηκε με τους οπαδούς των «πρασίνων» τους οποίους κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του.

Στο Μιλγουόκι και στο ΝΒΑ συνολικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ζήσει μεγάλες στιγμές. Τεράστιες διακρίσεις και την απόλυτη επιτυχία της κατάκτησης του δακτυλιδιού του πρωταθλητή (το 2021). Ατμόσφαιρα όμοια με αυτή που δημιούργησαν στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο δεν έχει ζήσει.

Κι αφού πρώτα πήγε να αγκαλιάσει τον αδελφό του Κώστα, που κατέκτησε την κορυφή, στη συνέχεια επικεντρώθηκε στη δράση της κερκίδας και των εικόνων που δημιούργησαν στην Uber Arena οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έχω και δακτυλίδι NBA και Euroleague. Ο Γιάννης έχει μόνο το ένα...»
EUROLEAGUE

23:56 - 26.05.2024

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έχω και δακτυλίδι NBA και Euroleague. Ο Γιάννης έχει μόνο το ένα...»

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης και ταυτόχρονα ο Κώστας Αντετοκούνμπο εκτός από πρωταθλητής ΝΒΑ πλέον είναι και κατακτητής της Euroleague. Και έχει έναν λόγο να... κορδώνεται σε σχέση με τον αδελφό του και σούπερ σταρ Γιάννη, αφού ο Κώστας θύμισε πως «στην Ευρώπη δεν τα έχει καταφέρει!».

Ο Greek Freak γεμάτος ενθουσιασμό, πήρε στα χέρια του το κινητό και άρχισε να καταγράφει τους πανηγυρισμούς, τα συνθήματα και όλη τη δράση του γηπέδου...

🔴 Sportal Euroleague Show LIVE: To pre game της μάχης του τροπαίου ανάμεσα σε Ρεάλ και Παναθηναϊκό!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!