To... καρφί των Μπακς στον Γκαρνέτ για τον Γιάννη (pic)

To... καρφί των Μπακς στον Γκαρνέτ για τον Γιάννη (pic)

Χρήστος Τσάλτας 10:08 - 29.08.2024

Μια τοποθέτηση του Κέβιν Γκαρνέτ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο άναψε φωτιές, με τους Μιλγουόκι Μπακς να βρίσκουν την ευκαιρία να απαντήσουν στον KG με τον τρόπο τους.

Πριν από μερικές ημέρες ο Κέβιν Γκαρνέτ έγινε viral για μια τοποθέτησή του. Ο KG αναφερόμενος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε ξεκάθαρα πως δεν θεωρεί ότι ο Greek Freak είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ανατολή, ιδίως από τη στιγμή που υπάρχει ο Τζοέλ Εμπίντ, τοποθετώντας τον μάλιστα στην τέταρτη θέση των κορυφαίων παικτών της Περιφέρειας.

Όλα αυτά ενώ ο ηγέτης των «ελαφιών» έχει καταφέρει να κατακτήσει πρωτάθλημα με την ομάδα του Ουισκόνσιν, αλλά και δύο βραβεία MVP, κάτι που τον καθιστά ως τον πιο πετυχημένο, βάσει διακρίσεων, παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια αυτή τη στιγμή.

Ο Καλαβρός αναλαμβάνει την εκγύμναση του Γιάννη και του Θανάση στο Μιλγουόκι!
NBA

20:48 - 28.08.2024

Ο Καλαβρός αναλαμβάνει την εκγύμναση του Γιάννη και του Θανάση στο Μιλγουόκι!

Ο Μιχάλης καλαβρός αποχώρησε από το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς αναλαμβάνει την ατομική εκγύμναση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και του Θανάση στους Μιλγουόκι Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς «σήκωσαν» το γάντι στα λόγια του Γκαρνέτ και βρήκαν την αφορμή που έψαχναν για να απαντήσουν. Και το έκαναν με τρόπο αφοπλιστικό. Το video game NBA 2K25 βαθμολόγησε τον Γιάννη με 97, rating που είναι το μεγαλύτερο στη λίγκα, μαζί με Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς, φέρνοντας τον Αντετοκούνμπο στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας.

Τα «ελάφια» με αφορμή αυτή την διαδικασία και αφού πρώτα ο διεθνής άσος έγραψε «Ναι, είμαι 97», πέταξαν το δικό τους καρφί. «Highest-rated παίκτης στην Ανατολή», έγραψαν τα «ελάφια», θέλοντας να πικάρουν όσους θεωρούσαν πως ο Αντετοκούνμπο δεν είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ανατολική Περιφέρεια αυτή τη στιγμή.