Χόλιντεϊ, Πόρτις, Μίντλετον: To NBA πήγε στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Χόλιντεϊ, Πόρτις, Μίντλετον: To NBA πήγε στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Sportal newsroom 08:52 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 02.09.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Μαράια, σε ένα λαμπερό γεγονός στο Costa Navarino και οι σταρ του ΝΒΑ που τον τίμησαν με την παρουσία τους ήταν πολλοί.

Ο γάμος της χρονιάς έλαβε χώρα στο Costa Navarino αυτό το Σαββατοκύριακο. Εκεί χτύπησε η καρδιά της διεθνούς σκηνής, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στο επίκεντρο για έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο λόγο.

O Greek Freak ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την σύντροφό του, Μαράια, με την οποία έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια, και πλέον έδωσαν τίτλους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, σε μια τελετή που κράτησε τρεις μέρες και περιλάμβανε πάρτι, αλλά και διασκέδαση για όσους παρευρέθηκαν.

Η λάμψη από το ΝΒΑ ήταν έντονη, καθώς πολλοί σταρ της λίγκας, που συνυπήρξαν με τον Γιάννη στους Μπακς, έδωσαν το παρόν για να κάνουν ακόμα πιο λαμπερή την διαδικασία με την παρουσία τους. Ο Έλληνας φόργουορντ άλλωστε είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες στη λίγκα και αυτό φάνηκε με την παρουσία πρώην αλλά και νυν συμπαικτών του.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ, έπειτα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρέθηκε στο Costa Navarino, όπως και ο Κρις Μίντλετον, αλλά και ο Μπόμπι Πόρτις. Η... παλιοπαρέα που οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021 για τα «ελάφια» ενώθηκε ξανά.

Σε αυτούς προσθέστε και τον Ουέσλι Μάθιους, που βρέθηκε στην τελετή, με τους παίκτες αυτούς να είναι μερικοί μόνο από τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση και έδωσαν μια πιο ΄λαμπερή νότα σε ένα τριήμερο γεμάτο όμορφες στιγμές για τον δις MVP του ΝΒΑ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!