Η επιβλητική εμφάνιση του Γιάννη που έβαλε στα... καλάθια του πρωταθλητές Νάγκετς (vid)
i

@Photo by Stacy Revere/Getty Images

Η επιβλητική εμφάνιση του Γιάννη που έβαλε στα... καλάθια του πρωταθλητές Νάγκετς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:14 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 14.08.2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς διέλυσαν τους Ντένβερ Νάγκετς, στο Fiserv Forum, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει πράγματα και θαύματα, δείχνοντας τον... Greek Freak χαρακτήρα του.

Απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς η βραδιά άνηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του. Ο Greek Freak ήταν ασταμάτητος κόντρα στους πρωταθλητές του ΝΒΑ, κάνοντας τα πάντα για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Όπως και έγινε, σε ένα παιχνίδι που οι Μπακς δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο.

Εκείνος άλλωστε φρόντισε να δώσει τον τόνο, σε ένα παιχνίδι που έκανε σπουδαία πράγματα. Το κοντέρ έγραψε 36 πόντους, 18 ριμπάουντ, 14/19 σουτ, αλλά και 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 τάπες, σε μια επιβλητική βραδιά, από εκείνες που έχει συνηθίσει να προσφέρει στο κοινό ο διεθνής φόργουορντ.

Οι Μπακς, χάρη στη δική του εμφάνιση, έφτασαν σε άνετη νίκη, δείχνοντας τη δυναμική τους στη λίγκα. Το τελικό 112-95 αποτύπωσε στο 100% την εικόνα της αναμέτρησης, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του, στο δρόμο για ένα δεύτερο πρωτάθλημα, έπειτα από εκείνο του 2021.

Παρακάτω απολαύστε τη μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς: