Ο Αντετοκούνμπο για τον κόουτς Ντοκ Ριβερς: «Είναι θρύλος και έχει τρομερή ενέργεια» (vid)

Ο Αντετοκούνμπο για τον κόουτς Ντοκ Ριβερς: «Είναι θρύλος και έχει τρομερή ενέργεια» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:12 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 14.08.2024

Μετά τη νίκη επί των Πέλικανς και πριν το ντεμπούτο του Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον νέο προπονητή της ομάδας.

Την επόμενη φορά που οι Μπακς θα μπουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν, στον πάγκο τους θα βρίσκεται ο Ντοκ Ρίβερς. Ο άνθρωπος που επέλεξαν για να αναλάβει την ομάδα, αφού πρώτα έστειλαν στο ταμείο... ανεργίας τον Έιντριαν Γκρίφιν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού πριν λίγες μέρες απάντησε -με τον τρόπο του- σε όσους πίστεψαν πως είχε λόγο και ρόλο στην απόλυση του rookie κόουτς, τώρα εξέφρασε την άποψή του για τον νέο αγωνιστικό διαχειριστεί της ομάδας του Μιλγουόκι

«Ο κόουτς είναι ένας θρύλος», είπε για αρχή αναφερόμενος στο Ρίβερς (πρωταθλητής με τους Σέλτικς το 2008), ο Greek Freak και όπως πρόσθεσε «έχει μια σπουδαία ενέργεια και από το πρώτο λεπτό μας μίλησε για τον τρόπο του να μας φέρει όλους μαζί κοντά ως ομάδα. Από την ενέργεια που έχει σου δίνει αυτοπεποίθηση και ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί του». 

Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά εν ώρα επίσημου αγώνα στο Ντένβερ, τα ξημερώματα της Τρίτης (30/1) και ο Αντετοκούνμπο θύμισε πως «έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο road trip, με πέντε πολύ δυναμικά παιχνίδια», αρχής γενομένης με την κόντρα με τους πρωταθλητές του 2023. 

O Αντετοκούνμπο σκανάρει QR για προσφορά σε φαστφουντάδικο!
NBA

08:25 - 28.01.2024

O Αντετοκούνμπο σκανάρει QR για προσφορά σε φαστφουντάδικο!

Ένα δωρεάν γεύμα, ό,τι κι αν αυτό περιλαμβάνει, είναι πιο νόστιμο από ένα που πλήρωσες! Γι' αυτό και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Μπακς με τους Πέλικανς εκμεταλλεύτηκε την προσφορά για δωρεάν φτερούγες κοτόπουλου.

Η εντυπωσιακή νίκη επί των Πέλικανς πάντως, τους έδωσε τον απαραίτητο ρυθμό και επέστρεψαν στις επιτυχίες -μετά την ήττα από τους Καβαλίερς. «Αυτή τη φορά μπήκαμε μέσα δυναμικά και κυκλοφορήσαμε άψογα τη μπάλα», είπε ο Greek Freak που είχε 30 πόντους και 12 ριμπάουντ στην αναμέτρηση, την ίδια ώρα που άλλοι τρεις συμπαίκτες του είχαν 20+ πόντους: Ντέιμιαν Λίλαρντ (26), Μπρουκ Λόπεζ (24), Μπόμπι Πόρτις (20).