Ο Γιάννης Καλαμπόκης αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Παίδων

Ο Γιάννης Καλαμπόκης αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Παίδων

Sportal newsroom 14:35 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 24.08.2024

Με μία ανακοίνωσή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γιάννης Καλαμπόκης ενημέρωσε για τη αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας των Παίδων, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Eurobasket U16.

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιάννης Καλαμπόκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας Παίδων.

Φέτος το καλοκαίρι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Eurobasket U16 και ο 46χρονος τεχνικός αποφάσισε πως αυτός ο κύκλος του έκλεισε. Ίσως όχι οριστικά, αλλά προς το παρόν, σίγουρα.

«Ένας δεύτερος μα πολύ σημαντικός κύκλος στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κλείνει. Μετά τα τέσσερα χρόνια στην Εθνική Ανδρών, ακολούθησαν τρία συναρπαστικά χρόνια στο αναπτυξιακό πρόγραμμα και την Εθνική Παίδων που με γέμισαν με γνώση, εμπειρίες αλλά και συνεργασίες με σπουδαίες προσωπικότητες που τα έκαναν ακόμη πιο ενδιαφέροντα και ξεχωριστά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Επίσης πριν πει «εις το επανιδείν», θέλησε να ευχαριστήσει «από καρδιάς τις διοικήσεις του κυρίου Βασιλακόπουλου και του κυρίου Λιόλιου για αυτή την ευκαιρία αλλά και όλα τα μέλη των διοικήσεων, προπονητές, παράγοντες, υπαλλήλους και φυσικά τους παίκτες που συνεργαστήκαμε αυτά τα επτά χρόνια»