Καστρίτης: «Σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους, είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια»

Καστρίτης: «Σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους, είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια»

Απόστολος Μαυράκης 22:24 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 08.10.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη κόντρα στην Λιετκαμπέλις με 74-92, όντας αρκετά ευχαριστημένος με την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του.

Ο Άρης πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Λιετκαμπέλις για την τρίτη αγωνιστική του FIBA Champions League, επικρατώντας με το επιβλητικό 74-92. Ο Βασίλης Τολιόπουλος βρέθηκε σε μια άψογη βραδιά, σημειώνοντας 26 ολόκληρους πόντους.

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε πολλούς από τους παίκτες του να «πιάνουν» υψηλές επιδόσεις και να βάζουν όλοι το λιθαράκι τους στην μεγάλη αυτή νίκη. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πως η Λιετκαμπέλις σε 15 προσπάθειες από το τρίποντο, δεν κατάφερε να σκοράρει σε καμία εξ' αυτών.

Ο κόουτς του Άρη μίλησε στο τέλος του παιχνιδιού για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για την επιθετική πολυφωνία της.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Eίναι σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Τα παιδιά έδειξαν μια πρώτη αντίδραση σήμερα. Όταν δουλεύεις σκληρά, θα έρθει η συνέπεια που πρέπει. Θα είμαι χαρούμενος αν έχουμε σταθερότητα. Δεν είμαι σίγουρος αν είμαστε έτοιμοι»

«Είμαστε ένα γκρουπ δώδεκα παικτών. Σήμερα είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Είχαμε κενά και νεκρά διαστήματα, άλλα κρατάμε την συνέπεια. Όταν η Λιετκαμπέλις προσπάθησε να πλησιάσει, εμείς είχαμε τα κρατήματα».

Οι Θεσσαλονικείς έσπασαν το σερί 5 ηττών που είχαν και πλέον προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, την Κυριακή 13/10 στις 17:15.

Τρεις ημέρες αργότερα θα αγωνιστεί για το EuroCup κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, δηλαδή την Τετάρτη 16/10 και ώρα 20:00.