Οριστικό: Ο Κουζέλογλου μένει στην ΑΕΚ

Γιάννης Κουζέλογλου

Οριστικό: Ο Κουζέλογλου μένει στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 20:13 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 30.06.2024

Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Κουζέλογλου, αφού ο διεθνής φόργουορντ πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε για το πλάνο της νέας σεζόν και συμφώνησε στην ενεργοποίηση της οψιόν του!

Ο Γιάννης Κουζέλογλου θα είναι παίκτης της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν καθώς η προθεσμία τής οψιόν που υπηρχε στο συμβόλαιό του εξέπνευσε και ο ίδιος θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Κουζέλογλου ήταν σε συνεχείς επαφές με υποψήφιους... μνηστήρες! Πολλές ομάδες εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που πάντα δείχνουν ενδιαφέρον για Έλληνες παίκτες με προοπτική.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στο Sportal: «Κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ σκέφτομαι πως παίζω για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

17:54 - 25.06.2024

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στο Sportal: «Κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ σκέφτομαι πως παίζω για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη»

Η κλήση στην Εθνική, η αγωνιστική εκτόξευση, ο φίλος που δεν «έφυγε» ποτέ. Ο Γιάννης Κουζέλογλου μιλάει στο Sportal για την παρουσία του στην «γαλανόλευκη», το μέλλον του στην ΑΕΚ, αλλά και για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη, τη μνήμη του οποίου φροντίζει να τιμάει κάθε μέρα.

Ωστόσο, ο ρόλος που θα είχε στους δύο «αιώνιους αντιπάλους» του ελληνικού αθλητισμού θα ήταν συμπληρωματικός, γεγονός που τον ανάγκασε να μην το σκεφτεί και πολύ.

Μια συνάντηση του Σάκοτα με τον μάνατζερ του παίκτη, τον έπεισε ότι το συμφέρον του είναι στο να συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα».

20:56 - 06.02.2024

Εκπληκτική κίνηση και κάρφωμα του Κουζέλογλου

Ο Κουζέλογλου έκανε πολύ ωραίο κόψιμο και κάρφωσε στο καλάθι της Μούρθια.

Για να συμβεί αυτό ο Κουζέλογλου είχε πολλές επαφές με τη διοίκηση και τον προπονητή και του δόθηκαν εγγυήσεις ότι η ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου θα έχει πολύ σημαντική θέση στο πλάνο της νέας σεζόν. Κάτι που έχει διαμηνύσει ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής προς την πλευρά του διεθνούς φόργουορντ αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.