Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε το Ερυθρός Αστέρας - Μπενφίκα

Ερυθρός Αστέρας

i

KK Crvena zvezda Meridianbet

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε το Ερυθρός Αστέρας - Μπενφίκα

Νίκος Καλαμπάκας 21:46 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 19.09.2024

Δίπλα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ερυθρού Αστέρα βρέθηκε ο Έλληνας κόουτς, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετώπισε την Μπενφίκα μέσα στο Βελιγράδι για την 1η αγωνιστική του Champions League και στο γήπεδο βρέθηκε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου φαίνεται ότι έχει δεθεί αρκετά με τον σύλλογο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον οργανισμό του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο φέτος θα επιδιώξει να μπει στα playoffs της Euroleague.

Ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε «Μαρακανά» του Βελιγραδίου και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση του Αστέρα με την Μπενφίκα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δημοσίευσε βίντεο από τις κερκίδες του Σταδίου και το συνόδεψε με μια λεζάντα που έγραφε «ΠΑΜΕ ΕΡΥΘΡΕ ΑΣΤΕΡΑ», δείχνοντας έτσι το δέσιμό του με την ομάδα που συνεργάζεται από την προηγούμενη σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην ABA Liga και την Euroleague δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Το πρόγραμμα των αθλητών και του προπονητικού τιμ δεν είναι ακόμα «σφιχτό» από τους αγώνες, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα κόουτς να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άλλωστε είναι λάτρης του αθλητισμού και δεν παρακολουθεί μόνο μπασκετικούς αγώνες. Όποτε έχει την ευκαιρία βλέπει αθλητικά event. Έτσι έκανε και το βράδυ της Πέμπτης 19/9, όταν η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα υποδέχθηκε στο Βελιγράδι την πορτογαλική Μπενφίκα.

Μαζί με τον Έλληνα κόουτς βρέθηκαν και αρκετοί παίκτες της μπασκετικής ομάδας.