Πήρε θέση ο Σφαιρόπουλος για το θέμα Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα: «Κάποιοι διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις...»

Γιάννης Σφαιρόπουλος

Πήρε θέση ο Σφαιρόπουλος για το θέμα Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα: «Κάποιοι διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις...»

Sportal newsroom 17:18 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 17.10.2024

Δημοσιεύματα από την Σερβία έκαναν λόγο για επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να παίρνει θέση για το θέμα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στην Euroleague, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που μετράει ρεκόρ 3-0 στο ξεκίνημα της regular season. Την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι μένουν στο επίκεντρο και για έναν άλλο λόγο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έφεραν τον Φιλίπ Πετρούσεφ καθ' οδόν για την Stark Arena και την επιστροφή του στην ομάδα του Βελιγραδίου. Δημοσιεύματα τα οποία έφεραν την άμεση αντίδραση τόσο του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, όσο και του Ολυμπιακού, που διέψευσαν το θέμα.

Ο Ραζνάτοβιτς διαψεύδει και ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τα σερβικά σενάρια μεταγραφής του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα
EUROLEAGUE

13:41 - 17.10.2024

Ο Ραζνάτοβιτς διαψεύδει και ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τα σερβικά σενάρια μεταγραφής του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Δύο δημοσιεύματα από τη Σερβία, κάνουν λόγο για νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Φιλίπ Πετρούσεφ, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τις φήμες, ενώ ο εκπρόσωπος του 24χρονου φόργουορντ/σέντερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, διέψευσε το σενάριο κατηγορηματικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα μίλησε ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (18/10, 21:00) στην Stark Arena και έκανε λόγο για μειοψηφία δημοσιογράφων που διαδίδουν ψέματα, ειδικά σε μια περίοδο που οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν.

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν σκέφτεται την προσθήκη κανενός παίκτη, δηλώνοντας πίστη και στήριξη στο υπάρχον γκρουπ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα τόνισε: «Σέβομαι τη δουλειά σας και τη δημοσιογραφία. Η δουλειά σας είναι σημαντική γιατί μεταφέρετε τις ειδήσεις στον κόσμο. Πάντα η δημοσιογραφία είναι χρήσιμη για να έρθει η αλήθεια στην επιφάνεια. Δυστυχώς σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν κάποιοι στοχευμένοι δημοσιογράφοι που διαδίδουν εντελώς ψεύτικες ειδήσεις. Ειδικά σε αυτή την περίοδο που είμαστε στο 3-0. Ευτυχώς είναι μόνο η μειονότητα που το κάνει αυτό και αυτή η μειοψηφία δεν μπορεί να πλήξει τη δουλειά σας συνολικά. Όπως καταλαβαίνετε, δεν σκεφτόμαστε να προσθέσουμε κανέναν στο ρόστερ μας».

Sportal Euroleague Live με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης