Σφαιρόπουλος: «Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι πραγματικά θέλω από αυτούς»

Γιάννης Σφαιρόπουλος

Σφαιρόπουλος: «Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι πραγματικά θέλω από αυτούς»

Sportal newsroom 11:29 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 15.09.2024

Για τον τρόπο που αντιμετώπισε τα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα στο VTB League Super Cup μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, βάζοντας το αποτέλεσμα σε δεύτερη μοίρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας βαδίζει προς την τελική ευθεία της προετοιμασίας του και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βάζει τις τελευταίες πινελιές ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Έλληνας κόουτς στάθηκε στο επίπεδο χημείας του ρόστερ, ενώ τόνισε πως σκοπός είναι οι παίκτες του να καταλάβουν τι πραγματικά θέλει από εκείνους πάνω στο παρκέ, αφήνοντας τα αποτελέσματα σε δεύτερη μοίρα, σε αυτή τη φάση της σεζόν.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα μιλώντας για την παρουσία της ομάδας του στο VTB League Super Cup τόνισε: «Ήρθαμε στο τουρνουά ώστε να ξεκαθαρίσουμε τους ρόλους των παικτών και να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη χημεία μας. Για εμένα, το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Ήθελα να δω πως φαίνονται στη δράση όσα κάνουμε στην προπόνηση αλλά και τη σύνδεση μεταξύ των παικτών. Όλα τα παιδιά πρέπει να μάθουν από τον καθένα και να καταλάβουν τι πραγματικά θέλω από αυτούς. Αυτά τα τρία ματς ήταν προπόνηση για εμάς ώστε να μάθουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, να παίξουμε καλύτερα, να δούμε σε τι δεν είμαστε καλοί και να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να είμαστε καλύτεροι αύριο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!