Γιασικεβίτσιους: «Είναι από τα πιο όμορφα 20 δευτερόλεπτα της σεζόν η είσοδός μου στο ΟΑΚΑ»

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

i

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους / © Intime

Γιασικεβίτσιους: «Είναι από τα πιο όμορφα 20 δευτερόλεπτα της σεζόν η είσοδός μου στο ΟΑΚΑ»

Πάρης Τσελεπίδης • 23:27 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 14.08.2024

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού και τόνισε το πόσο όμορφο συναίσθημα είναι για εκείνον η επιστροφή στο ΟΑΚΑ.

Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και να αποθεώνεται από τον κόσμο, με τον Λιθουανό να στέκεται στο πόσο όμορφα νιώθει κάθε φορά που βρίσκεται στο κλειστό του Αμαρουσίου. 

Η βαθμολογία της Euroleague: Με το ένα πόδι εκτός οκτάδας η Εφές, εξασφάλισε την πρόκριση η Μπαρτσελόνα
EUROLEAGUE

23:20 - 23.03.2023

Η βαθμολογία της Euroleague: Με το ένα πόδι εκτός οκτάδας η Εφές, εξασφάλισε την πρόκριση η Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που για τους πράσινους δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού έχουν χάσει το τρένο της πρόκρισης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της  Euroleague:

«Είναι πάντα ωραίο να έρχομαι στο ΟΑΚΑ. Βρήκαμε τον καυτό παίκτη. Ο Μάικ (Τόμπι) μας έδωσε το boost και ο Μίροτιτς ήταν σπουδαίος στην 3η 4η περίοδο. Τα σουτ έκαναν τη διαφορά, αν και δεν παίξαμε όμορφο μπάσκετ. Σημαντικό που είμαστε και μαθηματικά στην επόμενη φάση».

Στη συνέχεια, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ανέφερε:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας και η νίκη αυτή μας δίνει χαρά. Βρήκαμε λύσεις με τον Τόμπι και τον Μίροτιτς. Κάναμε 18 λάθη στο παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ και είμαι χαρούμενος γι αυτή τη νίκη».

Για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ: «Είναι από τα πιο όμορφα 20 δευτερόλεπτα της σεζόν η είσοδός μου στο ΟΑΚΑ. Μου φέρνει πάντα χαρούμενες μνήμες κάθε φορά που επιστρέφω εδώ. Έχω μια πολύ θερμή σχέση με τον κόσμο και είμαι πάντα χαρούμενος όταν επιστρέφω εδώ.

Για την πίεση που υπάρχει για το αποτέλεσμα: «Σίγουρα νιώθουμε την πίεση και είναι κάτι που θέλουμε. Πίεση τη νίωθω από 16 χρονών. Είναι καλό να υπάρχει πίεση. Έχουμε καλούς παίκτες και βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά».

Για το γεγονός πως οι ψηλοί έβγαιναν στο τρίποντο: «Καταλαβαίναμε ότι ο Παπαγιάννης και ο Γκουντάιτις δεν έβγαιναν από το ζωγραφιστό. Περιμέναμε αλλαγές στο σχήμα του Παναθηναϊκού. Οι τραυματισμοί που προέκυψαν δεν τους έδωσαν την ευκαιρία για αλλαγές. Ο Παπαγιάννης μας πλήγωσε στο πρώτο δεκάλεπτο».