Γιασικεβίτσιους: «Δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό - Να σεβαστούν οι οπαδοί μας τον Ντόρσεϊ»
i

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Γιώργος Μπαρτζώκας / © IMAGO

Γιασικεβίτσιους: «Δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό - Να σεβαστούν οι οπαδοί μας τον Ντόρσεϊ»

Γιώργος Γαβριλάκης 15:37 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 03.10.2024

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει προειδοποιήσει τους παίκτες του για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague και τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε για την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Κωνσταντινούπολη.

Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Γενικά, παντού και πάντα! Οπότε, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μιας και η Φενέρμπαχτσε ξεκινάει την πορεία της στην Euroleague με μία αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, έχει ενημερώσει τους παίκτες του για την επικινδυνότητα του αντιπάλου και για την ποιότητα του.

Από τη μία λοιπόν, δήλωσε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινά η νέα σεζόν της EuroLeague. Η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα της Ulker Sports Arena και η δυναμική που δίνουν οι οπαδοί μας», που όλοι τους προετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Παρασκευής (4/10) στο εντός έδρας ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά.

Οι αρχηγοί των ομάδων της EuroLeague ψήφισαν τη μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ ως την πιο εντυπωσιακή
EUROLEAGUE

14:36 - 03.10.2024

Οι αρχηγοί των ομάδων της EuroLeague ψήφισαν τη μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ ως την πιο εντυπωσιακή

Οι κάπτεν των 18 ομάδων συμμετείχαν στην καθιερωμένη ετήσια ψηφοφορία της Euroleague κι ανέδειξαν την μετακίνηση του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό ως την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή του καλοκαιριού με ποσοστό 27,78%.

Ο Λιθουανός προπονητής και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (της Μακάμπι Τελ Αβίβ, της Μπαρτσελόνα, των Ιντιάνα Πέισερς και των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μεταξύ άλλων) δήλωσε επίσης πως «ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα δυνατό τεστ για εμάς, αλλά όπως έχουμε πει δεκάδες φορές, ξεκινάμε με μία δύσκολη μάχη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλα τα δεδομένα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Τέλος, σημείωσε και την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ, ο οποίος μέχρι πριν το καλοκαίρι αγωνιζόταν στην ομάδα του, πριν επιστρέψει για μία δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό, αναμένεται να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στον αγώνα. «Ελπίζω οι οπαδοί μας να δείξουν χαρακτήρα και να σεβαστούν τον Τάιλερ για όσα έχει προσφέρει στη Φενέρμπαχτσε», κατέληξε ο «Σάρας».