Η «προσήλωση» του Γιασικεβίτσιους όταν μιλάει ο Ομπράντοβιτς

Γιασικεβίτσιους - Ομπράντοβιτς

i

© Euroleague

Η «προσήλωση» του Γιασικεβίτσιους όταν μιλάει ο Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες λίγες μέρες πριν την έναρξη της Euroleague.

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Euroleague. Όλες οι ομάδες είναι έτοιμες για μία άκρως απαιτητική χρονιά, καθώς άπαντες έχουν ενισχυθεί και θα γίνει μία πραγματική... μάχη για ένα καλό πλασάρισμα στα play off της διοργάνωσης και εν συνεχεία για το εισιτήριο του Final Four.

Οι ελληνικές ομάδες έχουν δυναμώσει και με το παραπάνω, ενώ άλλοι δύο σύλλογοι που έχουν πολλές αλλαγές είναι η Παρτιζάν και η Φενέρμπαχτσε. Οι Σέρβοι δεν είχαν κάνει το κάτι παραπάνω τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ τα «καναρίνια» από την άλλη, έφτασαν μέχρι το Final Four του Βερολίνου, όπου πρώτα γνώρισαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό Aktor και μετά από τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι της τρίτης θέσης.

Ο Μαριάνοβιτς θυμάται τις μέρες του με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά εστιάζει στους στόχους της Φενέρμπαχτσε
EUROLEAGUE

14:14 - 27.09.2024

Ο Μαριάνοβιτς θυμάται τις μέρες του με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά εστιάζει στους στόχους της Φενέρμπαχτσε

Πέρασε σχεδόν μία δεκαετία από τότε που πρωταγωνιστούσε στην Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα και τώρα ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς που επέστρεψε από το NBA θυμάται τι έχει προηγηθεί στην Γηραιά Ήπειρο και ορίζει τις φιλοδοξίες του με την Φενέρμπαχτσε.

Οι προπονητές της Παρτιζάν και της Φενέρμπαχτσε έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, μιας και έχουν ζήσει πολλά μαζί στα παρκέ. Ο λόγος για τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Σάρας Γιασικεβίτσιους αντίστοιχα, με τον πρώτο να είχε ως παίκτη τον δεύτερο στον Παναθηναϊκό Aktor.

Οι δυο τους συναντήθηκαν λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της Euroleague και το πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο του Γιασικεβίτσιους την ώρα που μίλαγε ο Ομπράντοβιτς, δείχνει το πόσο πολύ τον σέβεται και ασπάζεται τις απόψεις του.

Η Φενέρ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η Παρτιζάν ξεκινάει τις υποχρεώσεις της εκτός έδρας κόντρα στην Μπασκόνια.