Γιασικεβίτσιους: «Πάντα είναι δύσκολα τα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα»

Σάρας Γιασικεβίτσιους - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Γιασικεβίτσιους: «Πάντα είναι δύσκολα τα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα»

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Πολύ δυνατό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Euroleague, ανάμεσα σε δύο από τις τέσσερις ομάδες που έχουν το απόλυτο με 2/2 νίκες στη διοργάνωση. Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αναμέτρηση και τόνισε ότι πάντα είναι δύσκολα τα ματς με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό: «Τα ματς με τον Ερυθρό είναι πάντα δύσκολα. Είναι καλά προετοιμασμένοι σωματικά, δεν σου δίνουν τίποτα δωρεάν. Περιμένουμε και τώρα ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για το πόσο καλά γνωρίζει τον Ερυθρό Αστέρα: «Στην Ευρωλίγκα όλοι ξέρουν πολύ καλά όλες τις ομάδες. Οι προπονητές γνωρίζονται μεταξύ τους. Αλλά αυτό είναι το θέμα με τις καλές ομάδες, είναι πάντα δύσκολο να τις βγάλεις από το πλάνο παιχνιδιού τους. Οι παίκτες ξέρουν αυτά τα πράγματα, ξέρουν πώς μπορούν να παίξουν και τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για τον Γκούντουριτς: «Δεν ξέρω, δεν πιστεύω ότι είναι ένας τραυματισμός που θα διαρκέσει πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες».

Για την ατάκα του ότι θα έπαιρνε τον ΛεΜπρόν: «Αν μπορούσατε να βρείτε έναν καλό παίκτη που δεν έχει συμβόλαιο, θα υπήρχαν νέα στα social media που τον συνδέουν με τη Φενέρμπαχτσε. Προσπαθούμε να μάθουμε μόνοι μας αυτά τα ονόματα. Και μετά είτε γελάμε είτε κλαίμε όταν εμφανίζονται στα κοινωνικά δίκτυα».