Η απάντηση Γιασικεβίτσιους σε Μπαρτζώκα: «Δεν θα αφήσω κανένα προπονητή να μου πει πως να συμπεριφέρομαι»
i

Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Η απάντηση Γιασικεβίτσιους σε Μπαρτζώκα: «Δεν θα αφήσω κανένα προπονητή να μου πει πως να συμπεριφέρομαι»

Νίκος Καλαμπάκας 23:14 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:19 - 04.10.2024

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον καυγά που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μετά τη νίκη της Φενέρ επί του Ολυμπιακού με 82-71.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 82-71 στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον έντονο καυγά που είχαν οι προπονητές των δύο ομάδων.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, όταν ο πρώτος με την κόρνα της λήξης πλησίασε τον δεύτερο και άρχισε να του μιλάει σε έντονο ύφος.

Ο Μπαρτζώκας τόνισε ότι ο Σάρας έδειξε ασέβεια, ενώ ο Λιθουανός κόουτς, στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι δεν δέχεται από κανέναν υποδείξεις για το πως θα κοουτσάρει την ομάδα του:

«Έχω καλή σχέση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ήθελα να το διατηρήσω αυτό. Όμως έκανε κάποια σχόλια που άκουσα και πρέπει να απαντήσω.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μου διδάσκει πως να κοουτσάρω στις γραμμές του γηπέδου. Η πρώτη φορά είχε γίνει όταν ήταν στην Χίμκι. Είχαμε έναν μικρό καυγά αφού δεν θα αφήσω κανέναν προπονητή να μου πει πως να συμπεριφέρομαι ή τι να κάνω με την ομάδα μου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Πιστεύω ότι αυτό είναι απαράδεκτο», είπε ο Λιθουανός για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα.