Τι έλεγε ο Γιασικεβίτσιους για τον Μπαρτζώκα μερικούς μήνες πριν

Τι έλεγε ο Γιασικεβίτσιους για τον Μπαρτζώκα μερικούς μήνες πριν

Ευτυχία Οικονομίδου 17:23 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 05.10.2024

Ο καυγάς του Σάρας Γιασικεβίτσιους με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ήταν το... highlight της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν, ωστόσο μερικούς μήνες πριν ο Λιθουανός κόουτς μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τεχνικό.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 82-71 στην πρεμιέρα της EuroLeague, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον έντονο καυγά που είχαν οι προπονητές των δύο ομάδων.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, όταν ο πρώτος με την κόρνα της λήξης πλησίασε τον δεύτερο και άρχισε να του μιλάει σε έντονο ύφος.

Ο Μπαρτζώκας τόνισε ότι ο Σάρας έδειξε ασέβεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ασεβής απέναντι μου στο τέλος κ πρέπει να το πω για να το μάθουν όλοι», ενώ ο Λιθουανός κόουτς, στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι δεν δέχεται από κανέναν υποδείξεις για το πως θα κοουτσάρει την ομάδα του:

Ωστόσο, λίγους μήνες νωρίτερα ο Λιθουανός προπονητής είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον κόουτς Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια του Final Four του Βερολίνου, όπου Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε κοντραρίστηκαν στον μικρό τελικό με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Δεν μπορείς να πεις ότι ξέρω τον Γιώργο προσωπικά πάρα πολύ καλά. Περνάμε χρόνο μαζί χρόνο τον καλοκαίρι. Αγαπώ απόλυτα πώς κυκλοφορούν την μπάλα, το πόσο υπομονετικοί είναι, πόσο αλτρουιστές είναι. Νομίζω είναι το μπάσκετ του Μπαρτζώκα. Την ίδια στιγμή πρέπει αν έχεις τέτοιου είδους χαρακτήρες στην ομάδα. Τους παίκτες που είναι εγωιστές, εκείνους που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για την ομάδα. Μαθαίνω από αυτόν πολλά πράγματα, στο να ζητάω από την ομάδα να είναι υπομονετική. Μου αρέσει το μπάσκετ που παίζουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.