Ο Γιόκιτς έκοβε τα νύχια του στον πάγκο των Νάγκετς (vid)

Ο Γιόκιτς έκοβε τα νύχια του στον πάγκο των Νάγκετς (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:55 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 18.10.2024

Ο Νίκολα Γιόκιτς αποφάσισε να ασχοληθεί με την περιποίηση των νυχιών του κι όχι με το φιλικό των Νάγκετς με τους Τίμπεργουλβς.

Αν υπήρχε βραβείο για τον πιο χαλαρό παίκτη του NBA τότε ο Νίκολα Γιόκιτς θα ήταν ανάμεσα στα φαβορί για να το κατακτήσει. Ο «Joker» απέδειξε για ακόμη μία φορά στο φιλικό των Ντένβερ Νάγκετς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς πόσο ζεν είναι.

Το πρώτο signature παπούτσι του Νίκολα Γιόκιτς μπαίνει στα... ράφια: Η νέα συνεργασία του Joker και η τιμή του στην αγορά
SPORT+

10:07 - 16.10.2024

Το πρώτο signature παπούτσι του Νίκολα Γιόκιτς μπαίνει στα... ράφια: Η νέα συνεργασία του Joker και η τιμή του στην αγορά

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο ο Νίκολα Γιόκιτς τερμάτισε τη συνεργασία του με την Nike, πήγε στην Κίνα για να υπογράψει με την ανερχόμενη «361 degrees» και τον Δεκέμβρη θα βγει στην αγορά το παπούτσι της κινέζικης εταιρείας με την υπογραφή του: To «Joker 1» που θα έχει προσιτή τιμή και ένα δεύτερο αναβαθμισμένο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2025.

Μία κάμερα «τσάκωσε» τον MVP της περσινής σεζόν - τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια- να κόβει τα νύχια του στον πάγκο των Νάγκετς και να μην ασχολείται με τον αγώνα της ομάδας του.

Ο Αργυρός Ολυμπιονίκης έχει μάλλον το μυαλό του στην πρεμιέρα του NBA, όπου οι Ντένβερ Νάγκετς υποδέχονται τους Οκλαχόμα Θάντερ τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/ 10), σε ένα πολύ δυνατό ματς ήδη από την αρχή.

Ο Γιόκιτς ήταν guest-star σε αγώνα χόκεϊ έχοντας... ειδική αποστολή!

Πέρα από έναν παίκτη με υπερφυσικές μπασκετικές ικανότητες, ο Νίκολα Γιόκιτς αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. Ο υπερβολικά χαλαρός τρόπος με τον οποίο λαμβάνει αψήφιστα τόσο τις μεγαλύτερες διακρίσεις του στο μπάσκετ, όσο και γενικότερα τα πράγματα γύρω του, τον καθιστούν έναν από τους πιο cool και αγαπητούς παίκτες του NBA.

Ο 29χρονος Σέρβος σταρ, αποτελεί μάλιστα και τον MVP του 2024 για το NBA και σε λίγες μέρες θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο αυτό, στην προσπάθειά του να οδηγήσει ξανά τους Ντένβερ Νάγκετς σε ένα πρωτάθλημα μετά το 2021. Μέχρι τότε όμως, ο τρέχων MVP έχει και κάποιες άλλες... αποστολές.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (13/10) ο Γιόκιτς βρέθηκε σε έναν αγώνα χόκεϊ στο Κολοράντο για το αντίστοιχο... NBA του αθλήματος, το NHL. Εκεί η ομάδα της πόλης, Άβαλανς, φιλοξενούσε τους Κολούμπους Μπλου Τζάκετς και ο παίκτης των πρώτων, Νέιθαν ΜακΚίνον, θα λάμβανε το βραβείο του για το 2024.

Βέβαια δεν υπήρχε καταλληλότερος άνθρωπος για να στέψει τον MVP, από τον ίδιο τον... MVP. Και βέβαια αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στον ΜακΚίνον υπό την απόλυτη αποθέωση του κοινού.

Οι δυο MVP πόζαραν αγκαλιά με το βραβείο να δεσπόζει μπροστά από εκείνους. Ο Σέρβος μάλιστα έκανε την είσοδό του στον πάγο φορώντας μια μπλούζα της ομάδας του ΜακΚίνον, στέλνοντας μάλιστα το λακωνικό μήνυμα: «Πάμε Άβαλανς!».

Από τους 18+ πόντους μέσο όρο στην... ανεργία: Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ αποδεσμεύτηκε από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (vids)
NBA

10:04 - 18.10.2024

Από τους 18+ πόντους μέσο όρο στην... ανεργία: Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ αποδεσμεύτηκε από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (vids)

Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ «κόπηκε» από το ρόστερ των Μπλέιζερς την τελευταία στιγμή και στα 29 του είναι ελεύθερος, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεκινήσει η regular season του NBA. Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν ο ηγέτης των Σάρλοτ Χόρνετς και τώρα «παρακαλάει» για μία θέση ρολίστα στον «μαγικό πλανήτη».

Για τους λάτρεις της στατιστικής, ο Γιόκιτς πέρσι μέτρησε 26,4 πόντους, μαζί με 12,4 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ για τους επίσης λάτρεις του χόκεϊ επί πάγου, ο ΜακΚίνον την περασμένη σεζόν είχε 51 γκολ και 89 ασίστ σε 82 παιχνίδια.