Ο πατέρας του Γιόκιτς εξηγεί γιατί ο Νίκολα αγαπά την απλή ζωή και απορρίπτει τις νέες φιλίες

Νίκολα Γιόκιτς

i

© FIBA

Ο πατέρας του Γιόκιτς εξηγεί γιατί ο Νίκολα αγαπά την απλή ζωή και απορρίπτει τις νέες φιλίες

Γιάννης Πάλλας 19:41 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 14.08.2024

Ο Μπράνισλαβ Γιόκιτς μίλησε για τον άνθρωπο Νίκολα την απλότητα στη ζωή του και το γεγονός ότι εμπιστεύεται τον στενό κύκλο των παιδικών του φίλων αποφεύγοντας να κάνει νέες φιλίες

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Νίκολα Γιόκιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος βρέθηκε να απολαμβάνει την μπύρα του με τους παιδικούς του φίλους και να ασχολείται με τα άλογα του. Αυτό ππροσβεύει η στάση ζωής του.

Την απλότητα κάτι που επιβεβαιώνει και ο πατέρας του Μπράνισλαβ Γιόκιτς, που παραχώρησε συνέντευξη στην οποία λέει ότι ο υιός του εκτιμά τον στενό κύκλο των παιδικών του φίλων από τις νέες φιλίες ή την προσοχή του κοινού: «Δεν κάνει παρέα με νέους φίλους. Είναι δύσκολο γι 'αυτόν να δεχτεί νέους ανθρώπους γύρω του».

Παρά το γεγονός ότι ήταν τρεις φορές MVP σρο NBA, ο Γιόκιτς δεν έχει διαμέρισμα στο Βελιγράδι, ούτε μένει στην πρωτεύουσα μετά την άφιξή του στη Σερβία. Αντίθετα, πήγε από το αεροδρόμιο στη γενέτειρά του, το Σόμπορ.

Ο πατέρας του Νίκολα, Μπράνισλαβ Γιόκιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μοιράστηκε κάποιες γνώσεις για τις προτιμήσεις του υιού του:

«Ο Νικόλα απολαμβάνει τα απλά πράγματα στη ζωή. Σχεδιάζουμε να φτιάξουμε κάποια σπίτια και να στήσουμε έναν ιππόδρομο για να μπορεί να ικανοποιήσει την αγάπη του για τα άλογα. Τι άλλο θα μπορούσε να χρειαστεί; Δεν είναι ότι δεν είχαμε εξοχικό, άλογα, ή παρόμοια πράγματα πριν, αλλά τι περισσότερο χρειάζεται από αυτό; Ίσως χρειάζεται να κάνει ράφτινγκ στο Βελιγράδι, αλλά ποιο είναι το νόημα;» υποστήριξε σε συνέντευξή του στο Sportal της Σερβίας.

«Δεν τον ενδιαφέρει αυτό, έχει μουσική εδώ και ένα αγαπημένο μπαρ όπου πηγαίνει Παρασκευή και Σάββατο με τους παιδικούς του φίλους», συνέχισε ο πατέρας του Γιόκιτς.

«Δεν κάνει παρέα με νέους φίλους. Είναι δύσκολο για αυτόν να δεχτεί νέους ανθρώπους γύρω του, πρέπει να είναι από τον κόσμο του μπάσκετ ή των αλόγων-κάτι άλλο πολύ δύσκολο».

Ο Νίκολα Γιόκιτς ολοκλήρωσε ένα εκπληκτικό Ολυμπιακό Τουρνουά στο Παρίσι σημειώνοντας ένα triple-double με 19 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ στη νίκη της Σερβίας με 93-83 επί της Γερμανίας στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά ο σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς είχε κατά μέσο όρο 18,8 πόντους, 10,7 ριμπάουντ, 8,7 ασίστ, 2,0 κλεψίματα και 1,0 κόψιμο ανά παιχνίδι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!