Ο Γιοκουμπάιτις αποθέωσε τους οπαδούς της Μακάμπι: «Είναι διαφορετικά από την Ισπανία»

Ρόκας Γιοκουμπάιτις - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Γιοκουμπάιτις αποθέωσε τους οπαδούς της Μακάμπι: «Είναι διαφορετικά από την Ισπανία»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:02 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 25.09.2024

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους φίλους της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις.

Μετά από τρία χρόνια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο 23χρονος Λιθουανός που θεωρείται μεγάλο ταλέντο, αγωνίζεται πλέον στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και θέλει να ξεχωρίσει υπό τις οδηγίες του Όντετ Κάτας.

Ο Γιοκουμπάιτις το βράδυ της Τρίτης (24/09) έπαιξε το πρώτο του επίσημο ματς με τη φανέλα της Μακάμπι. Έκανε τρομερή εμφάνιση και με 15 πόντους, ξεχώρισε στη νίκη της ομάδας του με 94-67 επί της Κιριάτ. Λίγο μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ, ο Λιθουανός γκαρντ μίλησε για τους οπαδούς της ομάδας του και τόνισε ότι είναι τελείως διαφορετικοί από τους Ισπανούς (της Μπαρτσελόνα).

Ο Γιοκουμπάιτις είπε: «Είναι εκπληκτικό το πώς υποστηρίζουν την ομάδα. Είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι ήταν στην Ισπανία. Εδώ, σε όλο το παιχνίδι, μπορείς να τους ακούσεις. Άρα, είναι καταπληκτικό να παίζεις σε αυτό το περιβάλλον. Αυτοί οι οπαδοί μας δίνουν επίσης λίγη ενέργεια για να κάνουμε τρεξίματα και να έχουμε περισσότερο κίνητρο στο γήπεδο».