Γιώργος Αγγελόπουλος: «Περήφανοι που φέραμε τον Φουρνιέ - Ένας παίκτης παγκοσμίου βεληνεκούς ήρθε στον Ολυμπιακό»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Περήφανοι που φέραμε τον Φουρνιέ - Ένας παίκτης παγκοσμίου βεληνεκούς ήρθε στον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 17:13 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 05.09.2024

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος καλωσόρισε τον Εβάν Φουρνιέ και δήλωσε περήφανος για τη μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ.

Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Καλωσορίζουμε τον Εβάν Φουρνιέ. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την έλευση ενός παγκοσμίου κύρους και αξίας παίκτη. Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα που ήρθαν στην Ελλάδα και θα δώσει μια ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την άφιξή του. Η δήλωση δείχνει πολλά για τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Μετά από ήττα έκανε αυτή τη δήλωση. Αυτή είναι η δύναμη του Ολυμπιακού. Τον ευχαριστούμε και τον καλωσορίζουμε».

Για το τι έπαιξε ρόλο ώστε να γίνει ακόμα μια προσθήκη: «Ήταν η δήλωση του Παναγιώτη. Είχε κλείσει το ρόστερ. Μετά παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία που ήταν μοναδική, ένας παίκτης παγκοσμίου βεληνεκούς να θέλει να έρθει μόνο στον Ολυμπιακό. Το μπάτζετ είχε κλείσει αλλά έγινε μια τεράστια προσπάθεια για να έρθει για τα επόμενα -τουλάχιστον- δύο χρόνια».

Για το αν έπαιξε ρόλο για τη μεταγραφή η συμπλήρωση των 100 ετών: «Προφανώς η συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού έπαιξε ρόλο. Οι υπερβάσεις αυτές δεν μπορούν να γίνονται συνεχώς. Δεν είναι κάτι εύκολο. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους. Σίγουρα έπαιξε ρόλο».

Για την τοξικότητα και αν έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή: «Η τοξικότητα δεν οδηγεί σε επενδύσεις. Σε καμία περίπτωση. Και τα 100 χρόνια να μην έρχονταν, κάποιες κινήσεις γίνονται. Εδώ υπήρχε και ένας... insider, ο Φαλ, που του έλεγε τα πάντα. Και τα προηγούμενα χρόνια προσπαθήσαμε για κάποιες μεγάλες κινήσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα. Η τοξικότητα δεν βοηθάει σε αυτό και ελπίζουμε να σταματήσει. Οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και ελπίζουμε να χαρούμε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το θέμα του γηπέδου: «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Είναι εντελώς εκτός λογικής. Αναλύσαμε κάποιες αντιδράσεις που υπήρξαν. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Δεν έχει γίνει κάτι. Ο Παναθηναϊκός πήρε το ΟΑΚΑ, έχει ένα πλεονέκτημα εκατομμυρίων. Θα δείτε κάποιες αλλαγές που γίνονται στο γήπεδο. Η Κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει για το θέμα αυτό. Κάποιοι φωνάζουν, βρίζουν. Δεν έχουμε άλλο τρόπο. Περιμένουμε να γίνει το δίκαιο και το σωστό, έστω και με τρομακτική καθυστέρηση».