Μπαρτζώκας: «Μακάρι να κερδίσουμε όσο περισσότερους ευρωπαϊκούς τίτλους - Έχουμε Euroleague, Conference και EHF!»

Μπαρτζώκας: «Μακάρι να κερδίσουμε όσο περισσότερους ευρωπαϊκούς τίτλους - Έχουμε Euroleague, Conference και EHF!»

Γιώργος Γαβριλάκης 15:02 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 29.05.2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δει την ομάδα του να κατακτά την κορυφή της Ευρώπης, αλλά θύμισε στη Media Day πως «ο σύλλογός μας παίζει τελικό στο ποδόσφαιρο και στο χάντμπολ».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προετοιμάζει τον... δικό του Ολυμπιακό για δράση στο Βερολίνο. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» το τριήμερο 24-26 Μαΐου θα δοκιμάσουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Euroleague, μέσω της συμμετοχής τους στο Final Four.

Mόνο που ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θύμισε πως υπάρχουν άλλοι δύο στόχοι του συλλόγου. Και αναφερόταν στον τελικό του Conference League που θα λάβει μέρος το ποδοσφαιρικό τμήμα κόντρα Φιορεντίνα, αλλά και την συμμετοχή του τμήματος χάντμπολ στον τελικό του EHF με την Βάλουρ.

«Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους για την ομάδα μας», είπε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε πως «οι Έλληνες ξέρουμε πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας. Τι σημαίνει το πάθος που αυτός ο σύλλογος κι αυτή η φανέλα δημιουργούν στους φιλάθλους. Πώς επηρεάζουν τη ζωή τους. Προσωπικά, έχω αρκετά μεγάλο δείγμα τέτοιων ανθρώπων και ξέρω πόσο χαρούμενοι είναι με ό,τι έχει καταφέρει η ομάδα. Ακόμα και με το πόλο, πήγαμε τελικό στο γυναικείο. Με το βόλεϊ».

O Ταβάρες προειδοποιεί τη Ρεάλ: «Ο Ολυμπιακός φέτος θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο απέναντί μας»
EUROLEAGUE

13:28 - 20.05.2024

O Ταβάρες προειδοποιεί τη Ρεάλ: «Ο Ολυμπιακός φέτος θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο απέναντί μας»

Λίγες μέρες πριν η Ρεάλ Μαδρίτης συναντήσει (στις 24/5) τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague, o Έντι Ταβάρες προσπαθεί να κρατήσει τους συμπαίκτες του συγκεντρωμένους και προετοιμασμένους...

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Κατέληξε πως «ο Ολυμπιακός είναι αυτό το ενιαίο πράγμα» και «αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε έστω κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο για τον σύλλογο, θα είναι πολύ σημαντικό. Αν καταφέρουμε δύο ή τρεις θα είναι κάτι φανταστικό. Μακάρι!»