Προαναγγέλλει την ανανέωση του Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

/©Intime

Προαναγγέλλει την ανανέωση του Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός

Νίκος Καλαμπάκας 16:47 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 28.06.2024

Ο Ολυμπιακός έκανε αινιγματική ανάρτηση δείχνοντας ότι ανανεώνει το συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όπως όλα δείχνουν Ολυμπιακός και Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχουν κοινή πορεία, αφού οι ερυθρόλευκοι έκαναν ανάρτηση προαναγγέλλοντας την επέκταση του συμβολαίου του προπονητή τους.

Μπορεί η φετινή σεζόν του Ολυμπιακού να μην ήταν και η ιδανικότερη, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε καθόλου τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ότι προχώρησαν σε ανανέωση του συμβολαίου του, εκφράζοντας έτσι έμπρακτα τη στήριξή της διοίκησης στον Έλληνα προπονητή.

21:28 - 10.06.2024

Διάλογος και γέλια ανάμεσα σε Αταμάν και Μπαρτζώκα

Ωραίο κλίμα μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παραμείνει στην ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί και θα επιδιώξει να φέρει τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή της Basket League και να συνεχίσει την πορεία του στην Ευρωλίγκα, εκεί όπου υπό τις οδηγίες του Έλληνα κόουτς οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν τις τρεις τελευταίες σεζόν.

Απομένει πλέον να δούμε αν όντως η ανάρτηση των Πειραιωτών η οποία αναφέρει «ποιος είναι έτοιμος για μια παρτίδα σκάκι;», είναι για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα κόουτς, ή αν υπάρχει κάτι άλλο στο βάθος. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 28/6, θα ξέρουμε...