Ο Μπαρτζώκας αρνήθηκε να πάει στη συνέντευξη Τύπου - Ο λόγος που τον εξόργισε

Ο Μπαρτζώκας αρνήθηκε να πάει στη συνέντευξη Τύπου - Ο λόγος που τον εξόργισε

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:37 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 01.06.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να μην εμφανιστεί στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου και η απόφασή του αυτή πάρθηκε για έναν συγκεκριμένο λόγο...

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη μέρα που η ομάδα του νίκησε στο Περιστέρι και προκρίθηκε στους τελικούς της Stoiximan Basket League, επέλεξε να μην εμφανιστεί στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έπεται της αγωνιστικής δράσης.

Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση ο προπονητής του Ολυμπιακού, ήταν η συμπεριφορά μερίδας των οπαδών του Περιστερίου και η επιλογή να απουσιάσει από την διαδικασία έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο Μπαρτζώκας, όπως και κάποια στελέχη των «ερυθρολεύκων» είχαν έντονα παράπονα για την φιλοξενία τους στην Δυτική όχθη της Αττικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους, ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Χρήστος Μπαφές, δέχθηκε φραστική επίθεση και αυτό ήταν το... επιστέγασμα που έφερε ουσιαστικά την οριστική και προσωπική απόφαση του Μπαρτζώκα να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους γενικά. Δεν το έκανε ούτε στην flash interview στην ΕΡΤ3 και δεν το έκανε ούτε στη συνέντευξη Τύπου. Βέβαια και κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξε ένταση με την κερκίδα, όπως και μετά το τέλος του.

Πάντως, ο Ολυμπιακός έφερε σε πέρας την αγωνιστική του αποστολή και με την δεύτερη νίκη του επί των παικτών του Βασίλη Σπανούλη, πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς. Πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του κι αν την Κυριακή (2/6) ο Παναθηναϊκός νικήσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, τότε οι θέσεις θα «κλείσουν» και οι «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν για μία ακόμα χρονιά στους τελικούς του εγχώριου πρωταθλήματος.