Μπαρτζώκας: «Μας πλήγωσαν οι τραυματισμοί Λαρεντζάκη και Μήτρου - Λονγκ»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Μας πλήγωσαν οι τραυματισμοί Λαρεντζάκη και Μήτρου - Λονγκ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:50 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις (1/3), τις δυσκολίες του, αλλά και τους τραυματισμούς που έχουν πληγώσει τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σχολιάζει τα της αναμέτρησης και να στέκεται στην αλλαγή παιχνιδιού της ομάδας επί εποχής Τρινκιέρι, όπως και στους τραυματισμούς των Λαρεντζάκη, Μήτρου - Λονγκ και Ουίλιαμς - Γκος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Δίχως αμφιβολία είναι σε φανταστική φόρμα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια κυριάρχισαν απέναντι σε Φενέρ, Εφές και Παναθηναϊκό. Γενικά δείχνουν πως είναι μια πολύ καλή ομάδα. το ζητούμενο είναι πως μετά την διακοπή 20 ημερών με Εθνικές και Κύπελλα κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει, ούτε από την ομάδα μας, ούτε από τους αντίπαλους. Έχουν περάσει 20 μέρες και αυτό είναι αρκετό διάστημα για να διαμορφωθούν νέα δεδομένα.

Οι τρεις μέρες μετά το Κύπελλο ήταν πολύ σημαντικές για να ξεκουραστούμε. Η αδρεναλίνη έτρεχε από τα αυτιά μας σε αυτά τα παιχνίδια. Οι διεθνείς όμως είναι σε άλλη κατάσταση. Άλλοι τραυματίστηκαν. Εμείς χάσαμε τον Μήτρου Λονγκ και τον Λαρεντζάκη και αυτό είναι κάτι που μας πληγώνει. Συν ότι λείπει και ο Γκος. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε ότι βελτιωνόμαστε. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Η Ζάλγκιρις είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα που παλεύει για την πρόκριση στα play in. Είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με αυτό που ήταν πριν 3-4 μήνες. Κανείς δεν περιμένει ένα εύκολο παιχνίδι.

Έχει διαφοροποιήσει το τρόπο παιχνιδιού της. Ο Τρινκιέρι έχει διαφοροποιήσει λίγο το rotation, ποιος παίζει στο «5», ποιος παίζει στο «4». Είναι πολύ επιθετικοί πάνω στην μπάλα, ιδίως στο γήπεδο τους, παίζουν με μεγάλο Physicality. Αν δείτε λίγο τα τρία παιχνίδια που κέρδισαν στο γήπεδο τους, οι αντίπαλοι δεν μάτσαραν ποτέ την επιθετικότητα και τις επαφές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο είδους παιχνίδι. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είσαι έτοιμος, χάνεις».

Χωρίς τρεις στο Κάουνας ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

16:33 - 28.02.2024

Χωρίς τρεις στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Λαρεντζάκης, Γκος και Μήτρου Λονγκ δεν έβγαλαν την προπόνηση της Τετάρτης 28/2 και δεν θα ταξιδέψουν στο Κάουνας για τον αγώνα της Παρασκευής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ζάλγκιρις.

🔴Sportal Euroleague Show με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης