Ο Γιώργος Μποζίκας για Φαλ και Μιλουτίνοφ: «Είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασής τους»

Ολυμπιακός - Μιλουτίνοφ

i

© InTime

Ο Γιώργος Μποζίκας για Φαλ και Μιλουτίνοφ: «Είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασής τους»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 23:39 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 04.10.2024

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τους Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του στη Euroleague και γνώρισε την ήττα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε για το ματς στην «Ulker Sports Arena», αλλά και για την κατάσταση των Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Ο coach Μποζίκας είπε: «Παλέψαμε για μεγάλο διάστημα αλλά δεν ήταν αρκετό. Τα στατιστικά λένε την αλήθεια, είχαν περισσότερα ριμπάουντ. Δεν είχαμε σωστή αντίδραση στην πίεση τους, κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση. Ξεκινήσαμε νευρικά, ήμασταν βιαστικοί, δε λειτουργούσε η επίθεση. Από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό, καλάθια και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Δεν είχαμε καλή αντίδραση, βρήκε ρυθμό και αυτοπεποίθηση η Φενέρ, βρήκε μεγάλα σουτ.

Δεν μπορείς ποτέ να είσαι ευχαριστημένος με τη σκληράδα όταν χάνεις ένας ματς. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Χάσαμε πολλές μάχες. Και στα ριμπάουντ, και όταν έμπαιναν στο καλάθι δεν υπήρχε δυσκολία. Είναι και ατομική και ομαδική δουλειά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η τεχνική στον ΜακΚίσικ δεν ήταν σωστή και μας αποσυντόνισε.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Είμαστε στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης των Φαλ και Μιλουτίνοφ. Είναι πολύτιμη η απουσία του Φαλ. Ο Μιλουτίνοφ έχει χάσει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας. Πρέπει να βρουν ρυθμό. Δεν περιμένουμε κάποιος να μας λύσει τα χέρια. Πρέπει όλοι να δίνουν την ψυχή τους. Είναι η πρώτη ήττα που κάναμε, θα αναλύσουμε τα λάθη μας και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Sportal Euroleague Show με τον Δημήτρη Ιτούδη για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ