Ο Παπαγιάννης επιβεβαίωσε στο Sportal τη μεταγραφή στη Μονακό (vid)

Γιώργος Παπαγιάννης

i

© Intime

Ο Παπαγιάννης επιβεβαίωσε στο Sportal τη μεταγραφή στη Μονακό (vid)

Χρήστος Τσάλτας 00:48 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:50 - 08.07.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στη Μονακό.

Η Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μετά από 16 χρόνια απουσίας από το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη η «γαλανόλευκη» και πάλι ανάμεσα στην ελίτ. Κάτι που έκανε με στυλ απέναντι στην Κροατία, στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του ΣΕΦ.

Η «γαλανόλευκη» έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και βρήκε λύσεις στην επίθεση. Κάτι που οφείλει σε μεγάλο βαθμό στη σπουδαία βραδιά του Γιώργου Παπαγιάννη που έδωσε πολλές λύσεις στην επίθεση. Η παρουσία του στο επιθετικό κομμάτι έκανε τη διαφορά, παίζοντας με τεράστιο κίνητρο για επιτυχία.

Η Ελλαδάρα ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια - Σάρωσε και την Κροατία και πάει... αγριεμένη στο Παρίσι
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

22:41 - 07.07.2024

Η Ελλαδάρα ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια - Σάρωσε και την Κροατία και πάει... αγριεμένη στο Παρίσι

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Η Εθνική ομάδα επιστρέφει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς επικράτησε της Κροατίας στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του ΣΕΦ (80-69) και τσέκαρε το εισιτήριο για Παρίσι.

«Είναι ξεχωριστό όπως το είπες, ξεχωριστό συναίσθημα», ήταν τα πρώτα λόγια του στην κάμερα του Sportal, για να προσθέσει στη συνέχεια πως «για εμάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι τεράστιο επίτευγμα να πάμε εκεί και από εκεί και πέρα να κάνουμε κάτι καλό».

Στο μεγάλο παιχνίδι με την Κροατία το κοντέρ έγραψε 19 πόντους με 5/8 σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75μ. Το σουτ του είναι άκρως αξιόπιστο, δείχνοντας τον βαθμό βελτίωσης στον τομέα αυτόν.

Τον ρωτήσαμε αν νιώθει ως ο καλύτερος σουτέρ του παρκέ, με την απάντησή του να είναι αφοπλιστική. «Αν το θέτει έτσι ναι, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δουλεύω όλη τη χρονιά και πέρυσι και φέτος. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Εχθές είχα 0/3 σουτ, εκνευρίστηκα λίγο, αλλά ο προπονητής μου είπε ότι δεν χρειάζεται να αγχώνομαι για τίποτα στον επόμενο αγώνα θα μπουν τα σουτ».

Το φετινό καλοκαίρι συνεργάστηκε με τον Βασίλη Σπανούλη, ένα θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Το Spanoulis Mentality έκανε τη διαφορά για την Εθνική ομάδα.

Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτή η έννοια; «Μεταφέρει ακριβώς ό,τι έκανε σαν παίκτης, τη νοοτροπία νικητή. Δενν θέλει κανείς να χάνει καμία φάση σε άμυνα και επίθεση να δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου και αν χάσεις να μην χάσεις με τα χέρια κάτω», εξήγησε επί του θέματος.

Για το τέλος τον ρωτήσαμε για τη συνεργασία του με τον Νικ Καλάθη, με την απάντηση να έρχεται αβίαστα από τα χείλη του. «Γι αυτό πάω στη Μονακό. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο», είπε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal για τη μετακόμισή του στην ομάδα του Μόντε Κάρλο.