Η Φενέρμπαχτσε αποδέσμευσε τον Παπαγιάννη

Γιώργος Παπαγιάννης

Η Φενέρμπαχτσε αποδέσμευσε τον Παπαγιάννη

Νίκος Καλαμπάκας 15:42 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 09.07.2024

Με ένα λιτό μήνυμα στα social media που διατηρεί, η Φενέρμπαχτσε αποδέσμευσε τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Παρελθόν από την ομάδα της Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Έλληνας σέντερ αποδεσμεύτηκε από την ομάδα της Τουρκίας, έναν μόλις χρόνο μετά την έλευσή του.

Ήταν περίπου τέτοια εποχή πέρυσι όταν η Φενέρ ανακοίνωνε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Στον πάγκο των Τούρκων τότε καθόταν ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος αποχαιρέτησε την Κωνσταντινούπολη στα μέσα της σεζόν.

Η απομάκρυνση του Έλληνα προπονητή και η έλευση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, άλλαξε τα δεδομένα στους πρωταθλητές Τουρκίας οι οποίοι κάνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους, προκειμένου ο Σάρας να πορευτεί με το υλικό που επιθυμεί τη νέα σεζόν.

Πέρυσι ο Κώστας Αντετοκούνμπο έφυγε από τη Φενέρ και πήγε στον Παναθηναϊκό, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο είχε ακολουθήσει ο Γιώργος Παπαγιάννης. Έναν χρόνο μετά, έρχεται η σειρά του Έλληνα σέντερ να κουνήσει μαντίλι στους Τούρκους και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Πιθανότερος προορισμός για τον Παπαγιάννη είναι η Μονακό, αφού η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει ρίξει... δίχτυα στον υψηλόσωμο παίκτη. Μέχρι στιγμής πάντως, το μόνο επίσημο που υπάρχει για αυτόν, είναι η ανακοίνωση της αποδέσμευσής του από τη Μονακό. Αυτή είναι απλή, λιτή και κατανοητή: «Γιώργο Παπαγιάννη, σε ευχαριστούμε», αναφέρουν οι Τούρκοι στο tweet τους: