Παπαγιάννης: «Ενθουσιασμένος που θα είμαι συμπαίκτης με τον Καλάθη - Να πάμε στο Final Four» (vid)

Παπαγιάννης: «Ενθουσιασμένος που θα είμαι συμπαίκτης με τον Καλάθη - Να πάμε στο Final Four» (vid)

Sportal newsroom 12:29 - 02.09.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θέτει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν στην Μονακό και τονίζει πως στόχος του είναι το Final 4 της Euroleague, ενώ υπογράμμισε πως είναι ενθουσιασμένος για τη συνύπαρξη με τον Νικ Καλάθη.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Γιώργο Παπαγιάννη σε νέο μέρος, στο Μόντε Κάρλο. Έπειτα από μία σεζόν στην Τουρκία, για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε ο διεθνής σέντερ άλλαξε περιβάλλον και από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Μιλώντας στο περιθώριο της προετοιμασίας των Μονεγάσκων αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία της ομάδας του, ενώ έθεσε ψηλά τον πήχη για την προσπάθεια που έρχεται.

Στα... κόκκινα Καλάθης και Παπαγιάννης: Ξεκίνησαν προετοιμασία με τη Μονακό (vid)
EUROLEAGUE

14:10 - 31.08.2024

Στα... κόκκινα Καλάθης και Παπαγιάννης: Ξεκίνησαν προετοιμασία με τη Μονακό (vid)

Ο Νικ Καλάθης και ο Γιώργος Παπαγιάννης φορώντας τα κόκκινα της Μονακό, ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας από το Πριγκιπάτο και ξεκινούν νέες περιπέτειες μαζί στην Euroleague.

Μιλώντας για το νέο βήμα στην καριέρα του ο διεθνής σέντερ τόνισε: «Eίμαι πολύ ενθουσιασμένος που είδα και γνώρισα τους νέους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ. Ο προπονητής μου εξήγησε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και αποφάσισα να έρθω.

Έχω μιλήσει με τον Νικ, είμαστε συμπαίκτες για πολλά χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι και πάλι μαζί του. Αλλά όλοι οι συμπαίκτες μου με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μαζί τους. Φυσικά όλοι περιμένουμε τον Μάικ Τζέιμς να είναι μαζί μας και να ξεκινήσει η σεζόν.

Παρακολουθούσα τη Μονακό τα τελευταία χρόνια στην Euroleague, πέρσι ήταν μία νίκη μακριά από το Final Four, εκεί που ήταν πριν από 2 χρόνια και θέλουμε να πάμε στο Final Four ξανά. Είναι ένας προσωπικός στόχος και είναι και της ομάδας.

Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και χτίζει όχι μόνο για τη νέα σεζόν, αλλά για τα επόμενα χρόνια για να είναι πάντα στην κορυφή».